Komentara: 6
Pregleda: 2889

Izmena trasa gradskog i prigradskog saobraćaja zbog obeležavanja Dužijance

12.08.2017. u 09:58h
Izvor: Subotica.com
Zbog obeležavanja tradicionalne manifestacije "Dužijanca 2017", ulice Matije Gupca, Matka Vukovića, Trga žrtava fašizma, Petefi Šandora i Sečenji Ištvana sutra će biti privremeno zatvorene, a doći će i do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja.
Izmena trasa gradskog i prigradskog saobraćaja zbog obeležavanja Dužijance

Zbog svečanog euharijskog slavlja u katedrali sv. Terezije Avilske, koje je zakazano za sutra u 10 časova, kao i zbog povorke do katedrale, a nešto kasnije do Trga slobode, autobusko stajalište "Lifka" biće van upotrebe u periodu od 9 časova do 13 časova i 30 minuta.

U navedenom periodu, pojedine gradske autobuske linije će saobraćati izmenjenim trasama:

  • Linija 1a od Preradovićeve ulice će produžiti pravo u Zagrebačku ulicu, odakle nastavlja ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem, te se vraća na redovnu trasu. Stajališta "Jadran", "Higjenski zavod", "Arsenija Čarnojevića", kao i stajalište "Sinagoga" neće biti u upotrebi, već će autobusi koristiti stajališta "Patrija", "Pošta" i "Tehnička škola".
  • Linija 4a i linija 8a će saobraćati do/od Međumesne autobuske stanice.
  • Linija 3 i linija 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom, odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3, odnosno linije 6. U navedenom periodu, neće biti u upotrebi stajalište "Matija Gubec", već će putnicima na raspolaganju biti stajalište "Tehnička škola".

Izmena trasa gradskog i prigradskog saobraćaja zbog obeležavanja Dužijance

Prigradske linije za Bajmok, Tavankut i Kelebiju će umesto stajališta "Lifka", stajati na stajalištu gradskog saobraćaja "Sarvaš".

Po završetku obeležavanja "Dužijance 2017" autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2889

Povezane vesti

Povezane teme

dužijanca

sutrans

izmena reda vožnje

jp subotica-trans

dužijanca 2017

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.