Komentara: 0
Pregleda: 2252

Izmena trasa autobuskih linija zbog radova u Zmaj Jovinoj ulice

11.07.2019. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na presvlačenju asfaltne podloge u Zmaj Jovinoj ulici, od četvrtka, 11. jula, doći će do promena u trasama linija 1a, 2, 8a i 9 gradskog prevoza, saopštila je Saobraćajna služba JP "Subotica-trans".
Izmena trasa autobuskih linija zbog radova u Zmaj Jovinoj ulice

Linija 1a "Kelebija opština-Jadran-Bolnica-Novo naselje" će od stajališta "Mešc" do stajališta "Lifka" saobraćati ulicama Senćanski put-Maksima Gorkog-Matije Gupca. Stajališta "Jadran", "Higijenski zavod", "Arsenija Čarnjevića" i "Sinagoga" neće biti u upotrebi.

Autobusi na liniji 1a će na navedenoj trasi koristiti stajališta "Patrija", "Pošta I" i "Matije Gupca", a prvi polasci koji će saobraćati su sa Kelebije opštine u 7 i 25 časova i sa Novog naselja u 7 i 10 časova. Jutarnji polasci do navedenih vremena saobraćaće po uobičajenoj trasi linije 1a.

Linija 2 "Srpski šor-Pačirski put", linija 8a "Železničko naselje-Lifka-Aleksandrovo" i linija  9 "Srpski šor-ATB Sever" koristiće za saobraćaj ulice Arsenija Čarnojevića i Petra Lekovića, odakle će saobraćati uobičajenom trasom svojih linija. Izmene trase stupaju na snagu od 8 časova, odnosno od trenutka zatvaranja Zmaj Jovine ulice.

Privremene izmene u saobraćaju navedenih linija trajaće sve do završetka radova na presvlačenju asfaltne podloge na drugoj deonici Zmaj Jovine ulice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2252

Povezana vest

Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

sutrans

red vožnje autobusa

asfaltiranje

saobraćanje autobusa

autobuski prevoz

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.