• Pregleda: 1214

Izmena trasa autobuskih linija zbog radova u Zmaj Jovinoj ulice

Zbog radova na presvlačenju asfaltne podloge u Zmaj Jovinoj ulici, od četvrtka, 11. jula, doći će do promena u trasama linija 1a, 2, 8a i 9 gradskog prevoza, saopštila je Saobraćajna služba JP "Subotica-trans".
Izmena trasa autobuskih linija zbog radova u Zmaj Jovinoj ulice

Linija 1a "Kelebija opština-Jadran-Bolnica-Novo naselje" će od stajališta "Mešc" do stajališta "Lifka" saobraćati ulicama Senćanski put-Maksima Gorkog-Matije Gupca. Stajališta "Jadran", "Higijenski zavod", "Arsenija Čarnjevića" i "Sinagoga" neće biti u upotrebi.

Autobusi na liniji 1a će na navedenoj trasi koristiti stajališta "Patrija", "Pošta I" i "Matije Gupca", a prvi polasci koji će saobraćati su sa Kelebije opštine u 7 i 25 časova i sa Novog naselja u 7 i 10 časova. Jutarnji polasci do navedenih vremena saobraćaće po uobičajenoj trasi linije 1a.

Linija 2 "Srpski šor-Pačirski put", linija 8a "Železničko naselje-Lifka-Aleksandrovo" i linija  9 "Srpski šor-ATB Sever" koristiće za saobraćaj ulice Arsenija Čarnojevića i Petra Lekovića, odakle će saobraćati uobičajenom trasom svojih linija. Izmene trase stupaju na snagu od 8 časova, odnosno od trenutka zatvaranja Zmaj Jovine ulice.

Privremene izmene u saobraćaju navedenih linija trajaće sve do završetka radova na presvlačenju asfaltne podloge na drugoj deonici Zmaj Jovine ulice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.