Komentara: 0
Pregleda: 1496

Izložba "Putokaz kroz lavirint" u Fondaciji "Danilo Kiš"

15.07.2021. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Izložba fotografija "Putokaz kroz lavirint" autorke Ivane Stuparević biće svečano otvorena u petak, 16. jula, u Fondaciji "Danilo Kiš", s početkom u 19.30 časova. Izložbu će otvoriti Jovana Zarubica, diplomirana umetnička fotografkinja, a otvaranje će muzikom uveličati Nikola Radonjić i Valentino Rončević.
Izložba "Putokaz kroz lavirint" u Fondaciji "Danilo Kiš"

Kolekcija fotografija koja će ovom prilikom biti izložena nastajala je u periodu od 2016. godine do danas i svaka otvara jednu sasvim posebnu priču. One su znakovi pored puta. Svuda su oko nas, samo je potrebno pažljivo posmatrati, a istovremeno su mali podsetnik da zastanemo, promislimo i sve što radimo, radimo punim srcem.

Autorka fotografija Ivana Stuparević rođena je 16. jula 1998. godine u Subotici. Završila je Srednju ekonomsku školu i Nižu muzičku školu u Subotici. Svira violinu. Od kako zna za sebe, bavi se umetnošću i konstantno stvara i istražuje nove medije za izražavanje. Članica je Kiš teatra Fondacije "Danilo Kiš" i gluma joj je najveća pasija. Do sada je učestvovala na grupnoj izložbi fotografija na temu "Mladi u gradu", nastalih tokom radionice fotografije "Summer3p" festivala 2015. godine, a najbolje fotografije su bile i deo putujuće izložbe po Balkanu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1496
Povezane teme

izložba

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.