Komentara: 3
Pregleda: 7146

Izložba oldtajmera za vikend

04.07.2014. u 09:56h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni susret oldtajmera (starih vozila), 16. po redu, koji organizuje Udruženje ljubitelja starih motornih vozila "Old timer Subotica" održaće se od danas do nedelje u Subotici i na Paliću.
Izložba oldtajmera za vikend

Ove godine organizatori obećavaju izložbu sa retkim i zanimljivim vozilima sa početka veka pa sve do onih čiji su poslednji primerci sišli sa fabričkih traka pre tridesetak godina. Oko pedesetak vozila, od kojih je najstarije iz 1926. godine, predstaviće članovi Kluba, a primerke će izložiti veliki broj gostiju iz zemalja bivše Jugoslavije, Mađarske i Rumunije i Engleske. Na izložbi će biti prikazan i najstariji izložbeni motocikl iz 1927. godine.

Vremešna vozila građani će moći da vide u subotu 5. jula na Gradskom trgu od 17,30 do 20 časova, a u nedelju od 8 do 10 časova organizuje se berza delova i postavka izložbe kod Velike terase na Paliću sa početkom u 11 časova.

Osim što će učesnici izlagati svoje primerke, domaćin je organizovao i turistički obilazak Subotice, vinarije "Zvonko Bogdan, ergele na Kelebiji i Palića, na kojem će između ostalih lokacija posetiti i Zoološki vrt

Organizator manifestacije je Udruženje ljubitelja starih motornih vozila "Old timer Subotica".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7146
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.