Komentara: 0
Pregleda: 2309

Izložba ekoloških radova i fotografija

05.11.2012. u 16:57h
Izvor: RTV Yueco
U Osnovnoj školi “Matko Vuković” održana je izložba radova i forografija koje su deca napravila u okviru projekta “Mala eko škola”.
Izložba ekoloških radova i fotografija

 U radionicama je učestvovalo 100 dece, a treneri iz Udruženja Cosmo u okviru blok nastave održali su im kratko predavanje o značaju reciklaže, klimatskih, kao i čuvanju prirode. Nakon toga je usledio eko kviz i kreativna radionica, u kviru koje su nastali dečji radovi. Projekt je podržala lokalna samouprava.

Deci se najviše dopao ekološki kviz i kreativna radionica. Većina radova se odnosila na reciklažu i zaštitu životne sredine.

U OŠ Matko Vuković održano je osam radionica za decu drugog i četvrtog razreda. Održana su kratka predavanje o ekologiji, eko kviz i kreativna radionica.

Koordinatori projekata “Mala eko škola” objašnjavaju da su zadovoljni znanjem koje su pokazala deca. Iz njihovih odgovora se videlo da mnogo rade na očuvanju životne sredine.

Lokalna samouprava je podržala projekat sa 60.000 dinara. U okviru projekta kupljen je i materijal za kreativne radionice koji je ostao školi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2309
Povezane teme

OŠ Matko Vuković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.