Komentara: 4
Pregleda: 3784
Foto

Izlagači sa Trga donirali knjige Školskom centru "Dositej Obradović"

03.11.2017. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
Šest izlagača sa Jesenjeg sajma knjiga, koji ce održava kod Gradske kuće, donirali su knjige učenicima Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“.
Izlagači sa Trga donirali knjige Školskom centru "Dositej Obradović"

Pomoćnici direktora Školskog centra, Nataši Nimčević, donaciju je u ime organizatora Sajma i Grada Subotica, uručila članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić, koja je pohvalila gest organizatora sajma.

- Drago nam je što su nam se izdavači obratili sa željom za ovaj Jesenji sajam knjiga i što su potpisali Ugovor o saradnji sa Školom „Dositej Obradović“. Knjige će sigurno dobro doći školi, jer ni u jednoj biblioteci nema dovoljno knjiga - istakla je Nataša Aleksić.

Na Jesenjem sajmu  knjiga učestvuje šest izdavačkih kuća, a svaka od njih donirala je Školskom centru naslove po izboru u vrednosti od po 5 hiljada dinara.

- Dali smo im otvorene ruke, da sami izaberu knjige koje su im najpotrebnije. To su edukativne knjige, kao što su Mala škola, zatim na farmi, pa bajke i basne. Odabrali su baš one knjige koje odgovaraju njihovim učenicima. Ovo je prvi put, a nadamo se da će biti nastavljena saradnja i u budućnosti – poručio je Radisav Vasović, direktor  izdavačke kuće i  suuorganizator sajma.

Izlagači sa Trga donirali knjige Školskom centru "Dositej Obradović"

Knjige u vrednosti od 30 hiljada dinara obogatiće biblioteku Školskog centra, koji pohađa 160 učenika sa smetnjama.

- Donacija će zaista obogatiti našu postojeću školsku biblioteku. Našu školu pohađa 160 učenika predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta i ova donacija će im svakako značiti – zahvalila se u ime učenika i nastavnika Nataša Nimčević, pomoćnica direktora Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“.

Jesenji sajam knjiga će biti otvoren do 15. novembra, svakog dana od 9 do 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović" Predaja donacije u knjigama Školskom centru sa domom učenika "Dositej Obradović"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3784
Povezane teme

donacija

sajam knjiga

nataša aleksić

centar za slušno oštećena lica dositej obradović

dom učenika Dositej Obradović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.