Komentara: 1
Pregleda: 2490

Izgubljeni, pa pronađeni pasoši maturanata subotičke gimnazije

10.04.2010. u 09:41h
Izvor: Glas javnosti
Izgubljeni, pa pronađeni pasoši maturanata subotičke gimnazije

Učenicima iz Subotice koji su na ekskurziji u Italiji juče su, tokom boravka u Montekatiniju kraj Firence, nestali pasoši, ali su kasnije ipak pronađeni.

Učenici su prilikom prijavljivanja u hotel Evropa u Montekatiniju, ostavili pasoše na recepciji, ali kada su juče ujutro hteli da se odjave iz hotela, ustanovljeno je da su nestala 43 pasoša.

Radnici hotela u Montekatiniju izjavili su za Foks televiziju da nisu odgovorni za nestanak pasoša i da su pasoši posle provere vraćeni nastavniku koji je vodio ekskurziju.

Učenici, nastavnici i osoblje hotela su saslušani u policiji, a televiziji Foks je u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije rečeno da je izdat nalog konzulatu Srbije u Milanu da se đacima iz Srbije izda privremeni putni list kako bi mogli da se vrate kući.

Vodiči učenika iz Subotice poručili su da su svi đaci dobro i da će putovanje nastaviti po planu.

Ministarstvo inostranih poslova Srbije (MIP) saopštilo je sinoć u Beogradu da su nađeni pasoši maturanata subotičke gimanzije "Svetozar Marković", koji su izgubljeni u hotelu u Firenci gde se nalaze na ekskurziji.

 

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2490
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.