Komentara: 0
Pregleda: 2018

Izgradnja vodovoda i fiskulturne sale u Đurđinu

19.01.2011. u 20:33h
Izvor: RTV Yueco
Izgradnja vodovoda i fiskulturne sale u Đurđinu

Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine odobrio je novac za izgradnju zapadnog magistralnog vodovoda, koji treba da spoji Suboticu i Palić i fiskulturne sale u Osnovnoj školi “Vladimir Nazor” u Đurđinu.Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je rekao da imaju spremnih 40 projekata za poboljšanje infrastrukture u Subotici

Izgradnja zapadnog magistralnog vodovoda prolazi kroz nekoliko mesnih zajednica i košta oko 58 miliona dinara. Vodovod je dug četiri kilometra i trebalo bi da spoji vodozahvat u Subotici i na Paliću i na taj način poboljša kvalitet distribucije vode za piće. Radovi bi trebalo da budu završeni do sredine februara.

Nakon nekoliko decenija meštani Đurđina će dobiti fiskulturnu salu. Sala će obuhvati 542 metra kvadratna. Vrednost radova je skoro 79 miliona dinara, a izvođač je novosadska firma “Dijagonale”.

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je rekao da imaju spremnih još 40 projekata za poboljšanje infrastrukture u gradu. Projekat podrške građevinskoj industriji se realizuje kako je planirano. Reč je o nastavku radova na kompleksu bazena i Dečjem pozorištu.

I ove godine biće izgrađeno nekoliko sportskih terena i ulagaće se u poboljšanje sportske infrastrukture. Protekle dve godine izgrađeno je više od 10 sportskih terena.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2018
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.