Komentara: 64
Pregleda: 18909
Video
Foto

Izgoreo službeni auto Šimona Ostrogonca, člana Gradskog veća

02.12.2017. u 14:20h
Izvor: Subotica.com
Izgoreo službeni auto Šimona Ostrogonca, člana Gradskog veća

Jutros oko četiri sata buknuo je požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca, člana Gradskog veća za poljoprivredu, u Bačkim Vinogradima, u kome je izgoreo pomoćni objekat – hladnjača i garaža, gde su se nalazili službeni automobil i poljoprivredna mehanizacija.

​- Kako mi je rečeno, požar je krenuo od službenog auta marke „suzuki sx4“, inače u vlasništvu Grada Subotice i proširio se na sve ostalo što se tu zateklo. Automobil je bio ispravan, a u samom objektu nije bilo ni nekih instalacija koje su mogle da se zapale same od sebe, niti je nešto bilo uključeno – priča Šimon Ostrogonac. - Čim smo videli vatru pozvali vatrogasce, koji su zaista brzo stigli, ali već tada se malo šta moglo spasiti. Požar je progutao ceo objekat, mehanizaciju vrednu oko sto hiljada evra i oko hiljadu litara vina.

Izgoreo službeni auto Šimona Ostrogonca, člana Gradskog veća

Na pitanje da li sumnja da je požar podmetnut, Ostrogonac kaže da ne želi ni u koga da upire prstom. 

​- Posle završenog uviđaja rekli da su sve mogućnosti otvorene, istraga će pokazati svoje, a ja ne želim nikoga da optužujem – dodaje Ostrogonac..

​Podsetimo, Šimon Ostrogonac je pre tačno nedelju dana reagovao na nezakonitu seču vetrozaštitnog pojasa na zaobilaznom putu ka Paliću.

Izvor: Subotica.com
Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca Požar u dvorištu porodičnog gazdinstva Šimona Ostrogonca
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 64
Pregleda: 18909

Povezana vest

Povezane teme

bački vinogradi

požar

šimon ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.