• Pregleda: 3417

Iz saobraćaja isključena 104 vozača, trećina zadržana zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Iz saobraćaja isključena 104 vozača, trećina zadržana zbog vožnje u alkoholisanom stanju

U periodu od 9. do 15. decembra, na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda. U šest saobraćajnih nezgoda jedna osoba je teže povređena i devet osoba je lakše povređeno, dok je u šest saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 120 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 306 prekršajnih naloga i iz saobraćaja su isključena 104 vozača. Zbog teške ili potpune alkoholisanosti zadržana su 34 lica.

Podsetimo, tokom potekle sedmice saobraćajna policija je na celoj teritoriji Srbije, u okviru međunarodne akcije, pojačano kontrolisala vozače na alkohol i psiho-aktivne supstance.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasno-spasilačke službe imali su devet intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Coyote Nervosius Odgovori
Sve je to jako lepo, ali nedovoljno.

Na putu Edvarda Kardelja, od O.Š. Sečenji Ištvan pa prema Kelebiji je večita trka vozila.

Neophodno je koristiti presretače za snimanja, a ne obeležena službena vozila, jer onda
nema efekta ni smisla, jer imaju svetleći znak kao u Las Vegasu, a nesavesni vozači se
međusobno upozotavaju.

Samo običnim stajanjem sa strane, može se videti da čak 80% vozila vozi preko 50km/h
a od tih vozila 70% i više vozi oko 100km/h

Presretači ili civilna vozila, nikako službena vozila jer se gubi smisao.
kojot
Ne lupetaj gluposti ako nemas argumente!!!
jozo bubnjar
Pa to i jeste poenta... Da su na putevima ili pired puteva, a ne u kafanama... To im je posao.
Dux
Tacno je da se na tom putu bahato vozi ali ni u ostalim delovima grada nike drugacije
šta reći
Extremno ne poznavanje saobraćajnih propisa,bahatost,neotesanost,primitivizam,drskost,slab odgoj roditelja(važi za sve generacije)vređanja,pretnje na ukazivanje prekršaja su odlike velike većine vozača u Subotici-Da samo podsetim,velika većina prekršaja u saobraćaju može da se podvede pod onu star-svakom može da se desi,slučajno-ali nepropisno parkiranje je bezobrazno-nameran prekršaj i nikoga nije nimalo sramota niti stid,ni pred drugarom,majkom,detetom,ta opravdanja i ta vređanja a onda se čudite u šta deca izrastaju.Potonuli smo.
ČINJENICA Odgovori
Gospoda u plavom su bila svuda samo ne na raskrsnici kod PTT-1, a još više "Zvezde", na kojoj je bio haos "na kvadrat". A, kako i ne bi, kada je izvođač radova, biće propustio da na ulazu u B. Radić u smeru Prozivke postavi saobraćajni znak "u dlaku isti" onom u nivou "Gomex"-a, koji je zabranjivao vožnju u oba smera, a i pored te činjenice ga vozači nisu poštovali. Ako ćemo pravo, ne samo da u M. Gorki znakovi nisu zabranjivali skretanje, nego je još i znak preko puta "Volana" obaveštavao vozače o dozvoljenim smerovima, pa i udesno, u Radićevu ulicu.
Tavankut Odgovori
Bejaste Vi u tavankutu ali ne navataste one mangupe šta bez dozvola i pijani cjepaju po selo. a i oni šta traktore voze posvuda bez dozvole e bre. pa ima li zakona???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.