Komentara: 14
Pregleda: 10409

Iz donacije novi objekat Hitne medicinske pomoći i ambulantno vozilo

13.11.2015. u 22:40h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica biće jedan od šest gradova u Srbiji koji će uz pomoć donacije Vlade Republike Nemačke u iznosu od oko 100.000 evra u potpunosti renovirati i opremiti jedan objekat za potrebe službe Hitne medicinske pomoći, saznaje portal subotica.com
Iz donacije novi objekat Hitne medicinske pomoći i ambulantno vozilo

Vlada Republike Nemačke preko humanitarne organizacije "Help" u sklopu pomoći gradovima u Srbiji koji su najviše pogođeni migrantskom krizom i u kojima je predviđeno da se izgrade privremeni prihvatni centri za migrante doniraće oko milion evra koji će biti namenski utrošeni primarno za poboljšanje objekata zdravstvene zaštite. U pitanju je šest gradova u Srbiji, od čega su tri grada u Vojvodini, konkretno Subotica, Kanjiža i Sombor.

Pomenuta sredstva biće namenjena za renoviranje i opremanje službi Hitne medicinske pomoći. Kako saznajemo Subotica će od ove nevladine organizacije dobiti oko 100.000 evra, a biće donirano i jedno kompletno opremljeno ambulantno vozilo.

Iz istog izvora saznajemo da je za novu lokaciju HMP Gradsko veće predložilo objekat na uglu Senćanskog puta i Ulice Stipana Kopilovića, koji se nalazi u vlasništvu Grada.

Iz donacije novi objekat Hitne medicinske pomoći i ambulantno vozilo

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 10409

Povezana vest

Povezane teme

donacija

hitna medicinska pomoć

zdravstvena zaštita

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.