Komentara: 61
Pregleda: 10297

Ivanišević (ponovo) na čelu Gerontološkog centra

07.12.2017. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Novi-stari direktor Gerontološkog centra u Subotici je dr Nenad Ivanišević. Njega je imenovala pokrajinska vlada na jučerašnjoj sednici.
Ivanišević (ponovo) na čelu Gerontološkog centra

Funkciju direktora gerontološkog centra u Subotici od jula 2014. godine obavljao je Petar Balažević, a koji je nedavno podneo ostavku na istu. U vremenskom periodu jul 2014 - decembar 2017 Ivanišević je bio državni sekretar, većim delom u oblasti socijalnih pitanja, ali i kao posrednik u rešavanju problema nastalih tokom migrantske krize u najtežem periodu za Srbiju. Poslednja četiri meseca bio je državi sekretar u Ministarstvu za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu.

Ivanišević je rođen 21. februara 1972. godine. Završio je postdiplomske studije "Ekonomska diplomatija" čime je stekao zvanje magistra Međunarodne ekonomije, a kasnije je stekao i zvanje doktora ekonomskih nauka. Po preuzimanju nove-stare funkcije Ivanišević se zahvalio Vladi APV i gradonačelniku Bogdanu Labanu na ukazanom poverenju za obavljanje funkcije direktora ove ustanove.

- U narednom periodu naša ustanova težište će usmeriti na ulaganje u energetsku efikasnost svih objekata, realizaciju evropskih projekata kojima će se poboljšati kvalitet uslova boravka naših korisnika i kvaliteta usluga u okviru gerontoloških klubova, kao i boljoj saradnji sa predstavnicima grada Subotice, što nije bilo u dovoljnoj meri u prethodnom periodu. - kratko je najavio Ivanišević

Gerontološki centar trenutno je kapaciteta 530 korisnika i brine oko 6.000 svojih korisnika kroz službu pomoći i nege u kući i s obzirom na strukturu stanovništva u našem gradu, ova ustanova predstavlja važnu, odnosno vodeću instituciju u sistemu socijalne zaštite i brige o starima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 61
Pregleda: 10297

Povezana vest

Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.