Komentara: 71
Pregleda: 13338

Nenad Ivanišević imenovan za sekretara u Ministarstvu za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu

10.08.2017. u 15:57h
Izvor: Subotica.com
Nenad Ivanišević imenovan za sekretara u Ministarstvu za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu

Na sednici Vlade Republike Srbije, održanoj prošlog petka, jedna od tačaka dnevnog reda je bila imenovanje javnih funkcija u ministarstvima. Odlukom Vlade Republike Srbije, predsednik Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije dr Nenad Ivanišević imenovan je za državnog sekretara u Ministarstvu za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu. Na čelu ovog ministarstva nalazi se dr Zorana Mihajlović.

Ivanišević je rođen 21. februara 1972. godine. Završio je postdiplomske studije "Ekonomska diplomatija" čime je stekao zvanje magistra Međunarodne ekonomije, a kasnije je stekao i zvanje doktora ekonomskih nauka.

U Gerontološkom centru u Subotici je radio od 1995. godine a od 2001. do 2014. godine je bio i direktor te ustanove. Od 2014. do 2017. godine obavljao je funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 71
Pregleda: 13338
Povezane teme

Nenad Ivanišević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.