• Pregleda: 1686

Istorija grada u Politehničkoj školi

Politehnička škola je, tokom protekle nedelje, na neobičan način prezentovala svoju ustanovu budućim srednjoškolcima, koji su uz „kratku šetnju“ kroz istoriju grada Subotice, pogledali i radove učenika koji pohađaju ovu školsku ustanovu.
Istorija grada u Politehničkoj školi

Ciljna grupa, bili su učenici sedmih i osmih razreda iz osnovnih škola Subotice i okoline. Đacima je održan čas, na kom su na kreativan i interesantan način dopunili svoje znanje o istoriji Subotice i njenim građevinama, zanatskim delatnostima i vrednim majstorima, koji su tokom vekova izgradili naš grad. Prezentaciono-izložbeni program, na srpskom i mađarskom jeziku, vodili su učenici Politehničke škole svih obrazovnih profila, koji su bili na raspolaganju osnovcima za sva pitanja.

Politehnička škola nudi obrazovanje iz područja rada kao što su geodezija i građevinarstvo, grafičarstvo, šumarstvo i obrada drveta, kultura, umetnost i javno informisanje. Ova srednjoškolska obrazovna ustanova ponovo će se predstaviti na Sajamu obrazovanja, koji će se održati 20. i 21. aprila.

Izvor: TV Subotica

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.