Komentara: 8
Pregleda: 2952

Isporuka ogreva nabavljenog preko Gradskog udruženja penzionera do kraja jula

23.06.2018. u 14:58h
Izvor: RTV Yueco
Ostale su još male količine ogreva koji se može kupiti preko Gradskog udruženja penzionera. Iz ovog Udruženja kažu da će ogrev biti isporučen svima do kraja jula. Svi zainteresovani mogu da se prijave na i za odmaralište koje ovo Udruženje ima u Soko banji.
Isporuka ogreva nabavljenog preko Gradskog udruženja penzionera do kraja jula

U Gradskom udruženju penzionera kažu da su ostale male količine ogrevnog materijala, koji se preko njihovog udruženja može nabaviti na 9 mesečnih rata. Do sada je ogrev poručilo njih 797, što je oko 3.240 kubika odnosno tona ogreva. Udruženje penzionera ogrev nabavlja direktno od rudnika, pa je cena tone sušenog uglja 13.400 dinara, sirovog uglja 6.800, dok je kubik drva 6.300 dinara. Iz Udruženja kažu da je većina ogreva već isporučena, a da će ga do kraja jula dobiti svi.

- Skoro da smo ispunili naše količine, jedino još kod drva ima 349 kubika, kod sirovog uglja samo još 65 tona. Druge količine smo dobili i isporučili našim sugrađanima. - rekla je Dragica Lučev, predsednica Gradskog udruženja penzionera.

Gradsko udruženje penzionera ima svoj objekat u Soko banji. Ovo odmaralište raspolaže sa 40 ležajeva, a na raspolaganju je članovima udruženja do oktobra. Svi koji su zainteresovani mogu boraviti u banji, a cena sa prevozom za 10 dana iznosi 8.800 dinara. Udruženje svojim članovima omogućava da ovaj odmor plate na 5 mesečnih rata.

- Odmaralište je za recimo 5.500 dinara za 10 dana i 3.300 je prevoz, smatramo da to nije puno što govori i potražnja ove sezone, puni su kapaciteti, ljudi su zadovoljni - dodaje Dragica Lučev

Gradsko udruženje penzionera broji 16.000 članova. Osnovano je 1946. godine, a članovi Udruženja aktivni su u mnogobrojnim sekcijama, među kojima se ističe slamarska i sekcija šaha.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2952
Povezane teme

udruženje penzionera

ogrev

gradsko udruženje penzionera

nabavka ogreva

drvo za ogrev

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.