Komentara: 0
Pregleda: 3049

Ispiranje vodovodne mreže u Novom Žedniku, Đurđinu, Višnjevcu,

18.03.2013. u 12:14h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Ispiranje vodovodne mreže u Novom Žedniku, Đurđinu, Višnjevcu,

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava građane - korisnike usluga u Višnjevcu, da će u utorak, (19. marta) ekipe, u okviru redovnog održavanja sistema, vršiti radove na planskom održavanju vodozahvatnog objekta, te će u periodu od 9 do 12 časova i doći do prekida u vodosnabdevanju u ovom naselju. U nastavku radova do 15 časova vršiće se ispiranje vodovodne mreže naselja.

U sredu (20. marta) u naseljima Novi Žednik i Đurđin, u okviru planskih radova na održavanju vodozahvatnih objekata, u periodu od 9 do 12 časova, doći će do prekida u vodosnabdevanju u ovim naseljima.

U četvrtak i petak, (21. / 22. mart) u periodu od 8 do 14,30, vršiće se radovi na ispiranju vodovodne mreže u Novom Žedniku i Đurđinu.

Za vreme ovih radova doći će do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i moguće pojave zamućenja vode. JKP "Vodovod i kanalizacija" se zahvaljuje potrošačima na razumevanju.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3049
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

ispiranje vodovodne mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.