• Pregleda: 2175

Isključenja struje za 9. februar (petak)

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Isključenja struje za 9. februar (petak)

Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 9. februara doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima.

Za više informacija pozovite Elektrovojvodinu, ogranak Subotica, putem telefona 024/619-300.

Subotica

  • 10:00 - 11:00 Plitvička (između Sterijine i Ognjena Price), Ognjena Price (između Plitvičke i Karolja Čilaga), Ferenca Sepa (između 27. Marta i Kosovske), deo Sarajevske (do br. 24 i 29), Laze Lazarevića, deo Paje Marganovića (između Sterijine i Kosovske), Sterijina (br. 53), početak Kosovske do Somborske, Liparska, Šekspirova i Vatroslava Lisinskog (br. 54 i 59/A).

Gornji Tavankut

  • 10:00 - 12:15 Keceljin kraj i Čenikin kraj u okolini.
Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Diskutabilno Odgovori
Najiskrenije se nadam da u Gornji Tavankut neće doći ekipa montera sa šefom koji se svađa sa meštanima, kao što se dsilo u Donjem Tavankutu da šef montera koji je došao na ispomoć iz Sombora bezrazožno viče na ljude. Usput nemareći za nenošenje šlemova njegovih radnika. Toliko o monterima..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.