• Pregleda: 2911

Isključenja struje za 24. oktobar (sreda)

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Isključenja struje za 24. oktobar (sreda)

Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 24. oktobra doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima.

Za više informacija pozovite Elektrovojvodinu, ogranak Subotica, putem telefona 024/619-300.

Subotica

  • 08:00 - 14:00 Povremena isključenja, ne duža od sat vremena, zbog orezivanja rastinja u ulicama 9. Nova, 10. Nova, 12. Nova, Erdutska i Ferenca Bodrogvarija sa okolinom.
  • 09:30 - 10:30 Deo Masarikove od Ivana Milankovića do Stipana Kopilovića, Ivana Milankovića i kraj Mihovila Pavelika Miškina od Istarske.

Kelebija

  • 08:30 - 13:30 Kiš Ferenca, Kizur Ištvana između Kiš Ferenca i Matije Gupca, i Put Edvarda Kardelja br. 31.

Čantavir

  • 09:30 - 10:30 Deo Srborbranske od Bolmanske prema 11. Oktobra, Halas, Čaki Lajoša, 6. Nova, 11. Oktobra, deo Topolskog puta od Bolmanske prema Eđseg sa salašima na Topolskom putu, deo Kanjiške od Bolmanske prema Somborskoj, deo Kiš Ferenca između Omladinske i Topolskog puta, deo Somborske između Čikerijske i Topolskog puta, Eđseg, Haladaš, Gornja i Čikerijska.
Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Nemet Janoš Odgovori
I dispečeri treba da znaju da je to Mihovil Pavlek Miškina. Obavestite se, ućite, makar ste električari. Nije sramota ne znati...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.