Komentara: 0
Pregleda: 2477

Isključenja struje (11.10.)

10.10.2012. u 11:45h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Isključenja struje (11.10.)

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra će doći do prekida u isporuci električne energije od 7.30 do 12.30 u Čantaviru u delu JNA, Adia Endrea, Servo Mihalja, prvi Vinogradi, drugi Vinogradi, treći Vinogradi, četvrti Vinogradi, peti Vinogradi i šesti Vinogradi a od 14 do 18 časova u ulicama Vašarište, Senćanska, Proleterska, Lenjinova, Engelsova, Prvomajska, deo JNA i deo Adija Endrea.

Od 9 do 13 časova struje neće biti u naselju Doline , na Paliću u delu Marka Oreškovića, Pionirska, deo Šandora Petefija, Vidovdanska, Pap Pala, TRG Anđe Rankovića,Vrnjačka, 7 Jula, Vranjska, Josipa Kolumba, Prespanska, Milan Martinovića Metalca, Sutjeska između Josipa Kolumba i Ištvana Kizura, Lovačka između Pulske i Ištvana Kizura i Dubrovačka između Pulske i Ištvana Kizura i u Velikom Radanovcu u delu Peščarine, Poljske i ulice Kestenova.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2477
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.