Komentara: 0
Pregleda: 3162

Isključenja struje (07.11.)

06.11.2012. u 10:03h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Isključenja struje (07.11.)

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra će doći do prekida u isporuci električne energije od 8.30 do 13.30 na delu Senćanskog puta od Mirka Pavića do Prečistača, Mirka Pavića, Ljube Nenadovića, Luke Karagića, A.B.Šimića, deo Tuk Ugarnice (kućni brojevi od 42 do 60).

Od 9 do 11 časova u delu ulice Ivana Antunovića od Dinka Šimunovića do Beogradskog puta, Dinka Šimunovića, Moravska, Ibarska, Drinska, Đurđinska, deo Zadarske i deo Blaška Rajića između Ivana Antunovića i Skerlićeve, Idrijska, deo Nade Dimića između Ivana Antunovića i Skerlićeve, Jadranska, deo Đure Stanrića i deo Skerlićeve između Jadranske i Ivana Antunovića, kraj Jaše Ignjatovića od Dragutina Domjanića, Dragutina Domjanića.

Od 11:30 do 13:30 struje neće biti u ulicama Vrdnička, deo Zagrebačke između Somborskog puta i Dinka Zlatarića, deo Biskupa Lajče Budanovića između Somborskog puta i Dinka Zlatarića, Somborski put između Biskupa Lajče Budanovića i Zagrebačke, deo Dinka Zlatarića između Zagrebačke i Harambašiće, Ptujska.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3162
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.