Komentara: 1
Pregleda: 2714

Internisti na staroj adresi - u ambulanti u Harambašićevoj 2

26.07.2023. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Svi pacijenti kojima je potreban pregled specijalista interne medicine od juče ove lekare mogu pronaći na adresi na kojoj su radili pre COVID-a, u ambulanti u Harambašićevoj broj 2 (zgrada ATD-a). U Tavankutu od petka sa radom počinje stomatološka služba.
Internisti na staroj adresi - u ambulanti u Harambašićevoj 2

Specijalističko-konsultativna služba Doma zdravlja Subotica se vratila na staru adresu Harambašićeva ulica br 2 (zgrada ATD-a). Internisti Doma zdravlja će u popodnevnoj smeni primati pacijente na pregled po uputu od lekara opše prakse kao i pacijente koji dolaze na kontrolne preglede. Do sada su internisti Doma zdravlja pacijente primali u ambulanti opšte medicine "Ogranak 3" (Ruđera Boškovića 22).

U Tavankutu će od petka 28. jula raditi stomatološka ambulanta. Rad stomatološke ambulante će se odvijati jedanput nedeljno, svakog petka tokom prepodneva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2714
Povezane teme

stomatološka služba

opšta medicina

ambulanta u harambašićevoj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.