Komentara: 3
Pregleda: 2815

Internet caffe u Malom Bajmoku

25.01.2012. u 16:02h
Izvor: RTV Yueco
Internet caffe u Malom Bajmoku

U mesnoj zajednici Mali Bajmok od sutra počinje sa radom internet kafe koji će biti dostupan svim meštanima ove mesne zajednice. Pristup internetu će biti besplatan, a za one koji nisu dovoljno upoznati sa korišćenjem računara, obezbedjena je i pomoć stručnog lica. Osim internet kafe-a, u prostorijama mesne zajednice ponovo počinje sa radom igraonica, kao i fitnes program za sve one koji žele da poboljšaju svoju kondiciju.

Tri računara i štampač od sutra će biti dostupni svim meštanima koji kod kuće nemaju mogućnost pristupa internetu. Internet će moći da koriste i školarci, i studenti, ali i oni stariji koji nisu dovoljno upoznati sa ovim vidom pretrage informacija.

Računarska oprema poklon je sponzora koji već dugo vremena sarađuju sa predstavnicima ove mesne zajednice. Radno vreme internet kafe biće isto kao i radno vreme kancelarije mesne zajednice. Jedan dan pre, a jedan posle podne. Međutim, ukoliko neko od meštana bude imao posebnu potrebu za korišćenjem interneta, u mesnoj zajednici kažu da će mu izaći u susret.

Osim internet kafe-a ponovo počinje sa radom igraonica, koja će za početak biti na raspolaganju samo za dečije rođendane, a za one starije koji žele da održe svoju kondiciju na zavidnom nivou fitnes ples Zumba takođe će im od skoro biti na raspolaganju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2815
Povezane teme

mali bajmok

internet caffe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.