Komentara: 4
Pregleda: 6833

Interetno festival od 22. do 26. avgusta

12.08.2014. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
Trinaesti Interetno festival održaće se ove godine od 22. do 26. avgusta uz nastupe folklornih grupa iz sedam zemalja i znatno bogatiji koncertni program.
Interetno festival od 22. do 26. avgusta

Kako su na današnjoj pres konferenciji najavili organizatori, Mađarski kulturni centar Nepker, programi ovogodišnjeg festivala biće bublici dostupni već od 21. avgusta, kada će na Paliću, na Velikoj terasi nastupiti reprezentativna plesna grupa “Rona” ovog centra.

Prostor ispred Gradske kuće i ove godine će biti “Etnopolis”, sa izložbenim sajmom starih zanata, igraonicama za decu, ali i sa Vinskom ulicom, dok će na glavnoj bini posetioci moći da vide nastupe pet domaćih i sedam inostranih folklornih grupa, i to iz šest zemalja - Kostarike, Letonije, Mađarske, Makedonije, Rumunije i Severnog Kipra.

Osim toga, ovogodišnji program imaće bogatiji koncertni deo, pa će tamo posetioci moći da čuju muziku subotičkih, ali i bendova iz regiona. Sastavni deo festivala i ove godine će biti festivalski klub u Nepkeru, dok će inostrane grupe, gosti festivala, gostovati u Kanjiži i Senti.

Više informacija o programu možete videti na zvaničnoj internet prezentaciji festivala www.interetno.net.

Izvor: RTV Yueco
Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala Svečano otvaranje XIII Interetno festivala
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6833

Povezana vest

Povezane teme

nepker

bela bodrogi

interetno

interetno festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.