Komentara: 15
Pregleda: 4744

Informacije i ostvarivanje prava pristupačniji pacijentima

11.03.2019. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Pre mesec dana, u glavnom holu Opšte bolnice Subotica, započeo je s radom Info pult, kako bi pacijenti i posetioci ove zdravstvene ustanove na lakši način mogli da dobiju sve potrebne informacije ili pomoć oko ostvarivanja svojih prava.
Informacije i ostvarivanje prava pristupačniji pacijentima

Rad Info pulta u ovom periodu, dr Slobodan Puškar, direktor Opšte bolnice Subotica, ocenjuje kao izuzetno uspešan, budući da su, kako navodi, pacijentima i posetiocima bolnice svakodnevno pružane potrebne informacije, kao i pomoć oko ostvarivanja njihovih prava.

- Ogromna većina prigovora i zamerki rešena je u roku od 48 sati, a sugrađani koji su ih podneli, obavezno su dobili i povratnu informaciju - kaže dr Puškar, dodajući da je unapređenje komunikacije pacijenata i posetilaca sa bolničkim osobljem, važan deo politike rada bolnice, s ciljem daljeg povećanja kvaliteta zdravstvenih usluga i fokusom na pacijenta. - Jedan od zadataka Info pulta jeste da informiše i upozorava pacijente i posetioce da je pušenje u objektima i krugu bolnice strogo zabranjeno, te da se ne sme blokirati požarni put unutar bolničkog kruga, kako bi se, u slučaju potrebe za vanrednim intervencijama, vatrogasna i druga vozila mogla neometano kretati u krugu bolnice.

Sugrađani kojima su potrebne informacije ili pomoć oko ostvarivanja svojih prava, mogu da se obrate nadležnima u Opštoj bolnici Subotica putem telefona 024/555-222 ili mejla info@bolnicasubotica.com.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 15
Pregleda: 4744
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

bolnica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.