Komentara: 17
Pregleda: 9394

Incident u centru Bačke Topole

14.09.2011. u 02:10h
Izvor: Magyar Szó
Incident u centru Bačke Topole

U noći između subote i nedelje, prema nezvaničnim informacijama, u centru Bačke Topole, na parkingu iza nekadašnje robne kuće „Beograd“ došlo je do incidenta, tokom kojeg je nekoliko, prepostavlja se alkoholisanih mladića srpske nacionalnosti napalo profesora istorije srednje Poljoprivredne škole Tibora Kišimrea, koji je po povratku sa izleta sa svojom grupom iz Erdelja pokušao da povrati stvari koje su mladi napadači oduzeli prilikom njihovog istovara.Profesor istorije je zadobio prelom ruke.

Prema rečima napadnutog profesora, najpre su se autobusu približila dvojica napadača, da bi odjurili sa dve oduzete putne torbe, ali docnije je u okršaju učestvovalo više njih. Iako je na trgu bilo prisutno više ljudi, oni su ostali tek nemi promatrači napada i niko napadnutima nije pritekao u pomoć – izjavio je profesor.Napadnuta su, inače, još druga dva profesora, kao i jedan od vozača autobusa, a prema saznanjima sagovornika „Mađar so“-a, niko od ostalih iz grupe nije napadnut. Tibor Kišimre je ocenio i da napad verovatno nije bio etnički motivisan. Istraga o ovom slučaju je u toku, a zasad nije bilo zvanične informacije o ovom slučaju.

Izvor: Magyar Szó
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 9394
Povezane teme

bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.