Komentara: 50
Pregleda: 26763

Incident kod Lifke, dvojica povređenih

31.07.2017. u 16:49h
Izvor: Subotica.com
U blizini autobuskog stajališta prekoputa "Lifke", na očigled velikog broja zaprepašćenih građana, u subotu popodne dogodio se incident u kome su lakše povređena dva muškarca.
Incident kod Lifke, dvojica povređenih

Negde oko 14 časova, D.R. je sa svojim psom pit bulom sedeo na klupi na Trgu žrtava fašizma, a nedaleko od njega, kod "Idee" sedeo je J.K. Prema rečima očevidaca, između njih dvojice došlo je do verbalnog sukoba. Posle teških reči, J.K. je odlomio štanglu sa klupe i krenuo da udara D.R. njome. Kako bi se odbranio, D.R. je na njega pustio svog psa, koji je odmah skočio na čoveka.

Na lice mesta odmah su stigle ekipe Hitne pomoći, policije i komunalne policije.

Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, poziv je stigao u 14:41 i ukazana im je pomoć. U Opštoj bolnici dijagnostikovane su im lakše telesne povrede. Povređenom čoveku ruka nije progrižena, stvoren je hematom, te je odmah pušten kući sa uputom da se javi na infektološko odeljenje.

U subotičkoj policiji su nam potvrdili da se desio incident, a oba lica su dobila krivične prijave – jedan za nanošenje lakših telesnih povreda, a drugi za izazivanje opšte opasnosti. U policiji kažu da razumeju da je scena uznemirila prolaznike, ali demantuju glasine da je pit bul kidisao na ljude.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 50
Pregleda: 26763
Povezane teme

tuča

fizički obračun

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.