Komentara: 14
Pregleda: 8906

Igor Terzija "drugi glas Srbije"

26.12.2011. u 01:25h
Izvor: Blic
Igor Terzija "drugi glas Srbije"

Prva sezona spektakularnog muzičkog takmičenja je završena, a Davor Jovanović, apsolvent iz Kladova, postao je Prvi glas Srbije. 

U poslednjoj emisiji, Davor je ušao u muzički okršaj sa preostalim superfinalistima Nevenom i Igorom, osvojio glasove publike i odneo pobedu. Osim prestižne titule “Prvi glas Srbije”, Davor će potpisati ugovor sa novom izdavačko-muzičkom kućom “Prva records”.

Subotičanin, Igor Terzija,  je kao poslednji zadatak pevao numeru „Znam“ koju inače peva Vlado Georgijev. Posle izvođenja pesme, Mare je prvi komentarisao njegovo pevanje pa mu je rekao da je uglavnom bio precizan, ali da je pesma veoma teška i da mu je posebno teško jer je izvodi ispred kantautora. Lena je rekla da je zadovoljna pevanjem i posavetovala ga da unese uvek neku novinu u svoje pevanje, ali da je bio on, Igor Terzija.

Vlado je takođe bio zadovoljan kako je Igor izveo njegovu pesmu i da će mu biti zadovoljstvo da sa njim u budućnosti sarađuje.


Izvor: Blic
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 8906
Povezane teme

igor terzija

prvi glas srbije

davor jovanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.