• Pregleda: 2796

Ideja je promocija medicinskog turizma

U Gerontološkom centru potpisan je sporazum između preduzeća Fiva, Hotela Galerija i pomenute ustanove. Sporazum podrazumeva saradnju u oblasti rehabilitacije, a samim tim predstavlja i održivost projekta "Regionalni centar za edukaciju, prevenciju oboljenja i fizikalnu rehabilitaciju pacijenata obolelih od cerebrovaskularnog insulta i multipleks skleroze" nastalog izmedju Republike Hrvatske i Republike Srbije, koji finansira Evropska unija.
Ideja je promocija medicinskog turizma

Potpisan je sporazum o saradnji u vidu privatnog-javnog partnerstva. Cilj je da se promoviše medicinski turizam i gosti koji dođu u Suboticu mogu da u okviru paketa da dobiju noćenje, besplatan velnes i usluge jednog od najsavremenijih rehabilitacionih centara u zemlji.

U Hotelu “Galerija” objašnjavaju da sve rade kako bi se poboljšao turizam u gradu. Medicinski turizam, postaje sve popularniji i ovo je idealna prilika da se ponudi bolji proizvodi na tržištu.

Dodatni sadržaj koji će od sada da pruža Hotel “Galerija” u saradnji sa Gerontološkim centrom je specifičan, jer je reč o medicinkom turizmu. Rehabilitacioni centar je deo projekta susedske saradnje Gerontološkog centra Subotica i Udruženja penzionera iz Osijeka.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

6
marijana Odgovori
Nenada Ivaniševića za direktora turističke organizacije Subotice !!!
Savo.. Odgovori
Ako oni u hotelu rešavaju problem turizma u gradu....ŠTA RADE ONDA ZAPOSLENI U SEKTORU TURIZMA U GRADSKOJ UPRAVI....RECIMO....???.........
Zlatica Odgovori
Madjarska najvecim delom svoj turizam vec barem 60, ako ne i vise godina, bazira upravo na medicinskom turizmu.
Uvek sam se pitao, kada ce se neko setiti i kod nas, da se pocne baviti ovim vidom turizma.
Banje, lecilista, topla voda, sve su to potencijalne mogucnosti za nas turizam. Ispod nas se nalazi more tople lekovite vode, samo nema ko da ulozi novac u izgradnju.
Izgleda da pocinje neka nova era za ovdasnji turizam, a Ivanisevic ce biti pionir i glavni organizator medicinskog turizma.
Samo da ne posustane u svojoj nameri, ovo moze promeniti mnogo sta u Subotici u buducnosti.
nana Odgovori
Mislim da je krajnje vreme da država preda sve rehabiltacione i gerontološke centre pravom vlasniku Penziskom fondu na upravljanje ili da ih proda (privatizuje) kao i ostalu društvenu imovinu. Siguran sam da bi g. Ivanišević kao privatni vlasnik bio još uspešniji a onda bi se mogao slikati.
lakumity103 Odgovori
Medicinski turizam kod nas, ha ha ha pogotovo sad kad imamo tehničara sa hirurgije.
bukin Odgovori
Nema nista novo o Ivanisevicu? Zabrinuti smo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.