Komentara: 1
Pregleda: 1955

Humanitarno udruženje "Anđeli severa" doniralo garderobu i slatkiše korisnicima "Kolevke"

12.07.2022. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Humanitarnog udruženja "Anđeli severa" iz Bačke Topole, uručili su subotičkom Domu za decu "Kolevka" donaciju u vidu garderobe, igračaka i slatkiša.
Humanitarno udruženje "Anđeli severa" doniralo garderobu i slatkiše korisnicima "Kolevke"

Humanitarno udruženje "Anđeli severa" iz Bačke Topole, koje pomaže socijalno ugroženim porodicama, kao i osobama sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, redovno isporučuje donacije  Domu za decu "Kolevka".

Ovoga puta smo mališanima iz "Kolevke" doneli oko 350 kilograma garderobe, igračke, 60 kilograma keksa i 40 kilograma čokolade. Trudimo se da na svaka dva meseca isporučimo po jednu donaciju ovom domu i da na taj način usrećimo korisnike - navela je Dejana Draškić Nađ, predsednica ovog humanitarnog udruženja.

Humanitarno udruženje "Anđeli severa" doniralo garderobu i slatkiše korisnicima "Kolevke"Humanitarno udruženja "Anđeli severa" iz Bačke Topole, koje uskoro slavi 2. rođendan, brine o ukupno 190 porodica kojima je pomoć neophodna.

Pre dva meseca počeli smo i sa realizacijom besplatnih kreativnih radionica za mališane sa poteškoćama u razvoj, kao i za decu iz socijano ugroženih porodica. Radionice pohađa oko 20 mališana, a taj broj će biti još veći, jer je u toku letnji raspust. Nedavno smo učestvovali u humanitarnom konvoju koji je pokrenulo Udruženje "Multiart" iz Vrbasa. Tom prilikom uručena je donacija Domu za osobe sa smetnjama u razvoju pri manastiru Sveta Petka. Kada su u pitanju planovi za naredni period, uskoro počinjemo sa projektnom osposobljavanja omladine za rad na šivaćim mašinama, možda se neko od učesnika jednoga dana odluči za zanimanje krojača - zaključuju "Anđeli severa".

Humanitarno udruženje "Anđeli severa" doniralo garderobu i slatkiše korisnicima "Kolevke"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1955
Povezane teme

kolevka

deca iz kolevke

donacija

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

humanitarna organizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.