Komentara: 1
Pregleda: 2865

Humanitarni vikend za Sandru Svorcan i Biljanu Stojković

26.02.2014. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
Udruženje Crnogoraca Subotica u subotu organizuje Humanitarno guslarsko veče na kome će nastupiti KUD Guslara “Muk Mandušić” Vrbas, a sav prihod namenjen je našim sugrađankama Biljani Stojković i Sandri Svorcan, kojima je potreban novac za lečenje.
Humanitarni vikend za Sandru Svorcan i Biljanu Stojković

Manifestacija će biti održana u sali amfiteatra Otvorenog univerziteta sa početkom u 18 časova.Ulaz će biti na bazi dobrovoljnog priloga.

Već sutradan, u nedelju 2. marta, sa početkom u 19 časova u sali Kulturnog centra Arija u fabrici Mladost, biće održan humanitarni koncert folklora pod nazivom “Igramo srcem, vodimo osmehom. Učestvuju 4 umetnička društva, cena ulaznice je 300 dinara, a sav novac biće namenjen za lečenje Sandre Svorcan.

Istog dana, ali sa početkom u 18 časova u Dečijem pozorištu biće održan humanitarni koncert za Sandru Svorcan, pod nazivom “Novo srce za novi život”. Cena ulaznice je 250 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče Humanitarno guslarsko veče
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2865

Povezano dešavanje

Povezane teme

sandra svorcan

biljana stojković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.