Komentara: 0
Pregleda: 6377

Humanitarni koncert Kurina Trio benda

25.05.2017. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Humanitarni koncert za obolelu decu Kurina Trio benda, održaće se u subotu, 27. maja, s početkom u 18 časova, u Gradskoj biblioteci. Koncert organizuje Udruženje Roma „Ači“, a ulaz je 200 dinara.
Humanitarni koncert Kurina Trio benda

Na konferenciji za medije, novinarima su se obratili Mihael Kurina, Janoš Kurina i Ferenc Kurina, članovi Kurina Trio benda.

Mihael Kurina je rekao da im je velika čast što će svirati u Gradskoj biblioteci.

- Zahvaljujemo se Gradskoj biblioteci što su nam omogućuli da održimo humanitarni koncert za obolelu decu. Prikupljena sredstva su namenjena za njihovo lečenje, a novac će biti uplaćen na račun Fondacije za obolelu decu - rekao je Mihael Kurina.

Humanitarni koncert Kurina Trio benda

Njegov brat i član benda, Janoš Kurina, pozvao je sve zainteresovane građane i izrazio želju da se ovakvi koncerti organizuju češće.

- Uglavnom ćemo izvoditi klasičnu muziku, poput Mocarta, Baha i Štrausa, sa preradom etno romsko-mađarske muzike - rekao je Janoš i dodao da će se isti koncert održati i u nedelju, u Bečeju, s početkom u 20 časova. 

Ulaznice za humanitarni koncert mogu se kupiti u Gradskoj biblioteci, a cena je 200 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6377
Povezane teme

humanitarni koncert

kurina trio bend

koncert za obolelu decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.