Komentara: 5
Pregleda: 10455

Humanitarna žurka za našu sugrađanku

22.03.2016. u 03:07h
Izvor: Subotica.com
Humanitarna žurka za našu sugrađanku Natašu Babić održaće se u sredu, 23. marta, u Borsalinu, sa početkom u 20 časova.
Humanitarna žurka za našu sugrađanku

Nataša Babić ima 41 godinu, zaposlena je kao defektolog, majka je i supruga. Ona boluje od teške bolesti i potrebna joj je finansijska pomoć za lečenje u inostranstvu koje je od ključnog značaja za njen dalji oporavak. Izuzetan je čovek, cenjena i poštovana od strane kolega.

Humanitarna žurka za skupljanje finansijske pomoći za Natašino lečenje održaće se 23. marta (sreda) u Borsalinu, sa početkom u 20 časova.

Prodaja karata je u Borsalinu, po ceni od 500 dinara, a izvođači koji će nastupiti na ovom dešavanju su Nebojša Vojvodić, Bojana Šarović i Ringeraja bend.

Takođe za sve koji nisu u mogućnosti da dođu na ovaj događaj humanitarnog karaktera, a žele i u mogućnosti su da pomognu Nataši, postoji račun na koji mogu da uplate svoju donaciju za pomoć:
Tekući račun: 275-10626424666-17 Societe Generale banka, na ime Nataše Babić.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu Humanitarna žurka za Natašu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 dana
Komentara: 5
Pregleda: 10455

Povezano dešavanje

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

borsalino

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.