• Pregleda: 9243

Humanitarna žurka za našu sugrađanku

Humanitarna žurka za našu sugrađanku Natašu Babić održaće se u sredu, 23. marta, u Borsalinu, sa početkom u 20 časova.
Humanitarna žurka za našu sugrađanku

Nataša Babić ima 41 godinu, zaposlena je kao defektolog, majka je i supruga. Ona boluje od teške bolesti i potrebna joj je finansijska pomoć za lečenje u inostranstvu koje je od ključnog značaja za njen dalji oporavak. Izuzetan je čovek, cenjena i poštovana od strane kolega.

Humanitarna žurka za skupljanje finansijske pomoći za Natašino lečenje održaće se 23. marta (sreda) u Borsalinu, sa početkom u 20 časova.

Prodaja karata je u Borsalinu, po ceni od 500 dinara, a izvođači koji će nastupiti na ovom dešavanju su Nebojša Vojvodić, Bojana Šarović i Ringeraja bend.

Takođe za sve koji nisu u mogućnosti da dođu na ovaj događaj humanitarnog karaktera, a žele i u mogućnosti su da pomognu Nataši, postoji račun na koji mogu da uplate svoju donaciju za pomoć:
Tekući račun: 275-10626424666-17 Societe Generale banka, na ime Nataše Babić.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
daca Odgovori
Natasa je jedna veoma dobra zena,dobar prijatelj,drug,jednostavno sve.ZENA LAVICA uvek tu kada ti zatreba za bilo sta jednostavno nema se reci sta za nju sem reci hvale.Zamolila bih vas sve SUBOTICANE I KO JE U MOGUCNOSTI DA SE STO VISE SKUPI JER NATASA TO ZASLUZUJE.BOG JE UZ NJU I SVI MI KOJI JE VOLIMO I PODRZAVAMO NATASA NE DAJ SE UZ TEBE SMO...
daca Odgovori
zaboravila sam napisati da zana radi sa decom sa posebnim potrebama koja je mnogo vole i kojima je potrebna,kao i svom detetu i suprugu POMOZIMO ZA NASU NATASU......
bezveze Odgovori
Bravo za akciju!!!Veliko hvala Bojani i Nebojsi koji svojim nastupom kao i ranije dokazuju da su veliki humanisti.Lepo sto je i Borsalino prihvatio organizaciju ovakvog dogadjaja.
Oko sokolovo Odgovori
Milimira Vujadinovića za rukav. Neka se grad isprsi!
arsen Odgovori
Nataša uz tebe smo kao i iz celu porodicu .Molimo Boga da i on bude sa tobom i sa svim ljudim koji mogu da pomognu ...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.