Komentara: 4
Pregleda: 3666

Humanitarna akcija kluba The Code za učenike OISŠ "Žarko Zrenjanin"

28.03.2013. u 16:31h
Izvor: RTV City
Škola "Žarko Zrenjanin" brine o deci osnovnog i srednjoškoloskog uzrasta sa nekim vidom psihičkog oboljenja. Rad sa njima crpi veliku psihičku i fizičku energiju i iziskuje maksimalnu posvećenost. Grad donira neka sredstva i pomaže kroz razne projekte, ali za ovu godinu dobili su svega 150.000 dinara pomoći stoga su iz škole Žarko Zrenjanin zahvalni na ovakvoj akciji koje su preko potrebne i više nego dobrodošle.
Humanitarna akcija kluba The Code za učenike OISŠ "Žarko Zrenjanin"

Vesna Gavrić defektolog Osnovne i Srednje škole „Žarko Zrenjanin“ iznela je svoju zahvalnost za ovakvu pomoć i iznela njen značaj. Takođe najavila je kompletnu transparentnost ove akcije kao i da će na kraju objaviti tačno kome je svaki dinar prikupljen akcijom otišao.

Novac prikupljen putem ove humanitarne akcije otići će najugroženijima a njih će odrediti prioritetne liste koje će sastaviti tim škole koji čine psiholozi, degektolozi i pedagozi.Početak humanitarne akcije kluba The Code rezervisan je već za petak 29. mart kada će nastupiti popularna beogradska hip hoperka MC Sajsi, dok će dan kasnije po prvi put u našoj zemlji nastupiti DJ Carlo Lio.

Vikend kasnije nastupa popularna jugoslovenska pop grupa Valentino i di džejevi iz Mađarske pod nazivom Bad Girls.

Humanitarna akcija kluba The Code za učenike OISŠ "Žarko Zrenjanin"

Jasmina Prćić Cekić PR The Code najavila je naredna četiri gostovanja koje će njihov klub organizovati u narednom periodu a od čijih karata će novac i biti prikupljen. Obećali su još ovakvih akcija i pozvali su sve Subotičane na humanost. Iz kluba the Code od Subotičana očekuju da se uključe u akciju, i obećavaju da je ovo tek početak, akcije će se nastaviti i sa dolaskom lepšeg vremena biće tu druženja i obučavanja učenika na salašu koji je obezbeđen kroz jedan od projekata grada i udruženja „Zajedno“ za osobe sa psihofizičkim smetnjama.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3666
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.