Komentara: 10
Pregleda: 3962

Humani subotički bajkeri

28.12.2012. u 11:15h
Izvor: RTV Yueco
U prostorijama moto kluba, u kafiću „Kod Vukoja“, prekjuče su subotički bajkeri organizovali humanitarno veče. Svake godine, u ovo doba, organizuju podelu poklona i prikupljanje novčanih priloga za decu obolelu od cerebralne i dečije paralize. Paketiće za decu su donirali JP Parking i JP Subotica trans, a na humanitarnoj večeri je prikupljen iznos od 21 hiljadu 240 dinara.
Humani subotički bajkeri

Humanitarno veče za decu obolelu od cerebralne i dečije paralize subotički bajkeri organizuju nekoliko godina unazad. Za ovu priliku, svako od njih je, svojim dobrovoljnim prilogom ili nekim radom, omogućio da se organizuje jedno druženje sa ovom decom. Prema rečima roditelja sa kojima smo razgovarali, ovakvo druženje, deci mnogo znači.

Za decu je bio pripremljen bogat program. Na početku ih je pozdravila Dobra vila, a kasnije ih je, u ulozi Deda Mraza, zabavljao glumac Nebojša Čolić koji im je podelio poklone. Prema rečima organizatora, ponosni su na organizaciju ovakve večeri.

Ranijih godina, humanitarno veče je, pored bajkera, okupljalo oko 40-oro dece obolele od cerebralne i dečije paralize. Ove godine, bilo ih je manje, oko 20. Humani bajkeri su deci, pored slatkiša i sokova, obezbedili i novčana sredstva u iznosu od 21 hiljadu 240 dinara kojim će finansirati odlaske na vežbe sa asistentima. Poklone koje je deci podelio Deda Mraz, obezbedili su, drugu godinu zaredom JP „Parking“ i, po prvi put, JP „Subotica trans“ .

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3962
Povezane teme

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.