Komentara: 2
Pregleda: 4703

,,Hrabro srce” u OŠ ,,Sonja Marinković’’

29.03.2013. u 00:12h
Izvor: RTV City
U okviru humanitarne akcije ,,Hrabro srce’’ juče se u Sali OŠ ,,Sonja Marinković’’ okupio veliki broj dece, roditelja i nastavnika kako bi zajedno pomogli svojoj drugarici, takođe učenici ove škole da se lakše izbori sa svojim zdravstvenim problemom.
,,Hrabro srce” u OŠ ,,Sonja Marinković’’

Veče je obeležio nastup hora ,,Iskončići’’ iz OŠ ,,Miloš Crnjanski’’ i njihovih naslednika, hora ,,Izvorčići’’ iz OŠ ,,Sonja Marinković’’.

Oni najmlađi sinoć su pokazali svoju plemenitost ali i muzičko umeće. Njihovi drugari kao i veliki broj roditelja uživali su u izvođenju izvornih pesama sa prostora bivše Jugoslavije i čitavog Balkana. Hor ,,Iskončići’’ čiji je osnivač Dejan Anđelković postoji od 2007.godine i broji pedesetak članova, a stopama ovog hora krenuli su i mališani iz OŠ ,,Sonja Marinković’’ pri horu ,,Izvorčići’’. Nastup je potrajao oko sat vremena a publika bi neretko zapevala zajedno sa horom.

U MZ Prozivka podržavaju ovu akciju i imaju odličnu saradnju sa OŠ ,,Sonja Marinković’’. U budućnosti će pokušati da animiraju što više građana ove mesne zajednice posebno kada su u pitanju humantarne aktivnosti.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 4703
Povezane teme

oš sonja marinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.