Komentara: 6
Pregleda: 2870

HR Moment na Otvorenom univerzitetu: Unapredite ljude, unapredili ste poslovanje

12.10.2011. u 23:35h
Izvor: RTV City
HR Moment na Otvorenom univerzitetu: Unapredite ljude, unapredili ste poslovanje

Danas je Otvoreni univerzitet kao strateški partner kompanije Assessment Systems Serbia (Sistemi procena Srbija), sa sedištem u Beogradu, okupio subotičke menadžere i direktore, stručne ljude za kadrovska pitanja i druge zainteresovane profesionalce i građane.

U današnje vreme, sve je teže biti lider ili top menadžer. Vesti su prepune priča o "palim i posrnulim idolima". Menadžeri i lideri su sa liste "najcenjenijih" prešli na listu onih kojima se "najmanje veruje". Šta se događa kada očigledno talentovani lideri donose loše odluke, distanciraju se od ključnih ljudi, propuštaju poslovne prilike i  ignorišu trendove i nove razvojne pravce? Koje su to lekcije koje svaki lider, sa željom da bude efektivan i da napreduje, može naučiti iz grešaka svih onih koji su na samom vrhu?

U svom predavanju "Why Leaders Fail?", mr Rostislav Benak je pokazao kako i najbolji lideri mogu sabotirati sopstvene uspehe podležući određenim kontraproduktivnim ponašanjima koja su često usko povezana sa faktorima koji određuju uspešnost. Još bitnije, g. Benak nam je odgovorio na pitanje - na koje načine lideri na svim nivoima mogu postati svesni sopstvenih negativnih ponašanja i koje korake moraju poduzeti da bi ih kontrolisali?

Više fotografija možete videti:
HR MOMENT - Otvoreni univerzitet Subotica

HR MOMENT - Mgr. Rostislav Benak, mr Pavle Budinčević

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2870
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

pavle budinčević

hr moment

rostislav benak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.