Komentara: 0
Pregleda: 2591

Hokejaši Spartaka učestvovali na turniru u Sarajevu

13.03.2014. u 11:49h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Prošle nedelje juniori Spartaka ulestvovali su na turniru održanom u Sarajevu, na kojem su pored dve domaće ekipe učestovali gosti iz kanade i tim Spartaka.
Hokejaši Spartaka učestvovali na turniru u Sarajevu

Juniorski tim Hokejašog kluba "Spartak" u prošli četvrtak i petak u Sarajevu igrao je dve prijateljske utakmice sa ekipom tog grada, a na gostovanju su im se pridružili o hokejaši Montreala (Kanada) koji su bili gosti u Subotici i regionu od 28. februara do 9. marta, a sve u cilju radi promocije hokeja na ledu i odigravanja nekoliko utakmica. Treneri svih ekipa su tokom dvodnevnog sportskog druženja pravili kombinovane ekipe (drugog dana), kako bi se podigao kvalitet utakmica.

Ekipa Sarajeva je učestvovala sa dve ekipe - U18 i U20, dok su se Spartak i Montreal takmičili sa ekipama U18 odnosno U16. U prvoj utakmici HK "Spartak U18" pobedio je ekipu Sarajeva U18 sa 9:2, zatim su se sastali kanadski Montreal U16 i ekipa Sarajeva U20 - trijumfovali su kanađani sa 4:8.

Drugi dan odigran je meč između mlađe ekipe Sarajeva (U16) i subotičkih juniora i rezultat je bio i više nego ubedljiv 10:1 za Spartak. U drugom meču formirana je kombinovana ekipa koja je nosila naziv "Balkan tim U20" koja se suprotstavila kanađanima i na kraju bila poražena sa 5:7.

Hokejaši Spartaka učestvovali na turniru u Sarajevu

Za HK "Spartak U18" su nastupali: Jurić Vladan, Velašević Miloš, Tolmači Branislav, Kolarić Aleksandar, Kučo Kristijan, Popović Marko, Farago Marko, Tancoš Tamaš, Šljapić Igor, Nešić Mate, Pejović Nemanja, Petrik Popović Miron, Kojić Miloš, Brcan Ljubomir, Pavlović Filip, Okulić Slobodan. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2591
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.