Komentara: 0
Pregleda: 2844

Hokejaši Spartaka učestvovali na nekoliko turnira u Srbiji i inostranstvu

20.03.2014. u 15:59h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Takmičari Hokejaškog kluba "Spartak" za vikend učestvovali su na prvenstvu Srbije, na dva međunarodna turnira - u Mađarskoj i Sloveniji i jednom turniru u Novom Sadu.
Hokejaši Spartaka učestvovali na nekoliko turnira u Srbiji i inostranstvu

Otežavajuća okolnost za mlade hokejaše je svakako što su već dve nedelje bez ledene platforme koja je skinuta sa Gradskog klizališta pa su im uslovi za treniranje prilično otežani, ali bez obzira na to hokejaši putuju i učestvuju na turnirima u državi i u regionu, u nadi da će od naredne sezone biti u prilici da treniraju u uslovima koji mogu da donesu i bolje rezultate i da se očekivanja podignu za lestvicu više.

Selekcija U10 osvojila turnir u Mađarskoj

Na turniru C kategorije koji se održao u Kiškorošu, u Mađarskoj, selekcija hokejaša Spartaka u uzrasnoj kategoriji do 8 godina (U8) nastupila je u nedelju (16. marta) u četiri utakmice i pri tome ostvarili tri pobede uz jedan poraz, što je u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za 1. mesto na turniru.

Na ovom turniru postignuti su sledeći rezultati: Spartak - Szigeti Bikak 8:0, Spartak - Kiškoroš 3:0, Spartak - Dab Docler III 1:3, i Dab Docler III - Spartak 7:0. Za HK "Spartak U8" nastupili su: Konakov Novak, Sekulić Elena, Bukvić Nikita, Miklenović Mellanija, Vaštag Ivett, Hajdu Mark, Kukaras Luka, Kuntić David, Lulić Marko, Marcikić Nemanja, Pećerić Slaven. Trener: Brestovac Uroš.

Hokejaši Spartaka učestvovali na nekoliko turnira u Srbiji i inostranstvu

Selekcija U10 na turniru u Sloveniji

Selekcija Spartaka uzrasta do 10 godina (U10) nastupila je 15. i 16. marta na veoma kvalitetnom dvodnevnom međunarodnom turniru na Bledu (Slovenija). Na ovom turniru učestvovale su ekipe iz Slovenije, Austrije, Hrvatske, BiH i Srbije.

U izuzetno jakoj konkurenciji i posle ukupno odigranih 9 utakmica ostvarene su ukupno 3 pobede, 1 nerešen rezultat i zabeleženo je 5 poraza. Važno je istaći veliku borbenost i požrtvovanje veoma talentovane generacije subotičkih hokejaša koji su na svakom meču parirali i ravnopravno se borili sa starijim, iskusnijim i uigranijim ekipama. Za HK "Spartak" su nastupili: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Pećerić Petar, Dobo Armin, Kostić Luka, Antonijević Aleksandar, Herbatin Oliver, Kiš Matej, Bašić Palković Filip i Bašić Palković Andrej. Trener: Matthew Robins.

Hokejaši Spartaka učestvovali na nekoliko turnira u Srbiji i inostranstvu

Selekcija U14 na turniru u Novom Sadu

Selekcija U14 je odigrala mini turnir u Novom Sadu u subotu (15. marta) na kojem je pored HK "Spartak" i domaćina HK "NS Stars" učestvovala i ekipa HK "Stari Grad" iz Sarajeva.  U dve prijateljske utakmice ostvaren je polovičan rezultat od 1 pobede i jednog poraza, uz veliko zalaganje i trud podmlađene subotičke ekipe u kojoj je više od polovine igrača iz selekcije U12, a koji su se maksimalno zalagali i trudili i sa starijim generacijama.

Za HK "Spartak" su nastupili: Krsteski David, Sudarević Luka, Pejović Nemanja, Rackov Viktor, Petrik Popović Miron, Brcan Ljubomir, Jaramazović Maximilian, Horvacki Igor, Burger Aleksa, Konkolj Šok Henrik, Pajić Miloš, Vaštag Mark, Sigulinski Filip i Sigulinski Mateja. Trener: Brestovac Uroš

Hokejaši Spartaka učestvovali na nekoliko turnira u Srbiji i inostranstvu

Selekcija U16 na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu

Selekcija U16 je nastupila u nedelju 16.03.2014. u Novom Sadu na utakmici Prvenstva Srbije, gde je zajedno sa igračima iz HK "NS Stars" dočekala ekipu HK "Crvena zvezda" iz Beograda. Posle velike i teške utakmice, koja je ušla u dramatičnu i neizvesnu završnicu, domaća ekipa je uspela da skupi snage i prelomi utakmicu u svoju korist, čime su potvrdili svoj kvalitet i ambicije u play off-u. konačan rezultat je bio 6:4 za kombinovanu ekipu Spartak/NS Stars. Za zajedničku ekipu iz" Spartak/NS stars" su nastupili: Velašević Miloš, Tancoš Tamaš, Tancoš Gabor, Popović Nikola, Kojić Miloš, Brcan Ljubomir, Petrik Popović Miron i Pejović Nemanja. Trener: Jaramazović Zoran.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2844
Povezane teme

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.