Komentara: 1
Pregleda: 2479

Hokej na ledu: Uspešan vikend Spartakovih selekcija U12 i U14

12.02.2019. u 10:17h
Proteklog vikenda svoje nastupe u Prvenstvu Mađarske imale su selekcije U12 i U14 Hokej kluba "Spartak", gde nastupaju u fuziji sa Kiškorošom, i oba su završena veoma uspešno.
Hokej na ledu: Uspešan vikend Spartakovih selekcija U12 i U14

Selekcija U14 je odigrala prvu utakmicu plejofa u sklopu "C" prvenstva Mađarske i na gostujućem terenu u Budimpešti uspela da zabeleži važnu pobedu nad ekipom "Justicia Šitjak" rezultatot 8:3 (2:1 2:2 4:0), pošto je tek pred kraj utakmice uspela da slomi otpor nezgodnog domaćina.

Za zajedničku ekipu, od igrača iz Subotice su nastupili: Penava Veljko, Feher Čongor, Vučić Aleksa, Sekulić Elena, Šandor David, Stantić Sara, Benčić Anastasija, Kuntić David, Vučinić Vasilije i Rajković Martin. Trener: Jaramazović Zoran.

Selekcija U12 je takođe imala svoj meč u "B" prvenstvu Mađarske, protiv ekipe "Siget Bikak". KJombinovani sastav Spartak/Kiškoroš zabeležio je laganu i ubedljivu pobedu rezultatom 13:1. Prema rečima trenera Zorana Jaramazovića, dečaci i devojčice ove kombinovane ekipe su od početka do kraja utakmice kontrolisali tok igre i rutinskom igrom obezbedili nove bodove.

Hokej na ledu: Uspešan vikend Spartakovih selekcija U12 i U14

Za zajedničku ekipu su nastupili: Vučinić Vasilije, Kukaras Luka, Kuntić David, Janković Ognjen, Bem Karlo, Temunović Vanja, Popov Jovana, Gladić Petra i Penava Ognjen.

Narednog vikenda se očekuje još više aktivnosti, jer seniori Spartaka putuju u Sarajevo gde će odigrati dve utakmice u sklopu Balkanske lige, selekcije U12 i U14 igraju svoje utakmice u prvenstvima Srbije i Mađarske, dok selekcije U8 i U10 igraju na turnirima u Segedinu i Budimpešti.

Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2479
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.