Komentara: 5
Pregleda: 2800

Hokej na ledu: Selekcije U8, U12 i U14 nastupale u Novom Sadu i Mađarskoj

31.10.2017. u 10:03h
Izvor: Subotica.com
Prethodni vikend je takođe bio pun aktivnosti i nastupa za selekcije U8, U12 i U14 na utakmicama i turnirima u Mađarskoj i u Srbiji.
Hokej na ledu: Selekcije U8, U12 i U14 nastupale u Novom Sadu i Mađarskoj

Selekcija U8 je nastupala sa dva sastava, pošto su u nedelju nastupali na turnirima u Novom Sadu (Erste bank - Liga budućih šampiona) i u Kiškorošu (Prvenstvo Mađarske).

- Na oba turnira se ekipe odigrale po 4-5 utakmica, koje u ovoj fazi sezone, gde su praktično još uvek bez dovoljno "leda u nogama", služe da se ta deca navikavaju na svoje pozicije u igri, da uče pravila igre i kvalitetan odnos i stav prema pristupu i zalaganju za ekipu. - rekao je Uroš Brestovac, trener HK "Spartak"

Na ova dva turnira se nastupili: Poljaković Filip, Lučić Novak, Anđelković Luka, Budinčević Petar, Iveljić Matija, Sabo Rac Emil, Marton Erik, Rajković Marjan, Boršoš Augustin, Gladić Ramona, Kovač Nina, Nađ Strahinja, Ponjavić Andrija, Bjelan Mitja, Krstin Ognjen, Mandić Antonija, Milanko Danilo, Lukić Dunja, Popov Novak i Kostić Vuk. Treneri: Brestovac Uroš i Kolarić Aleksandar.

Hokej na ledu: Selekcije U8, U12 i U14 nastupale u Novom Sadu i Mađarskoj

Selekcija U12 je nastupila u sklopu "B" Prvenstva Mađarske, u zajedničkoj ekipi sa Kiškorošom, na utakmici u Jazberenjiju protiv domaćeg sastava, gde su izvojevali važnu pobedu sa 2:9, čime su nastavlili niz pobeda bez poraza od početka šampionata.

- Prve dve trećine utakmice su protekle u veoma neizvesnom ritmu (rezultat 2:3), sa puno "prljave" igre i sa očiglednim favorizovanjem domaće ekipe od strane sudija, da bi ekipa Spartak-Kiškoroš tek u poslednjem delu utakmice uspela da slomi otpor domaćina i odlepi se na nedostižnu prednost. - prenosi Brestovac

Za zajedničku ekipu U12, od igrača iz Subotice su nastupili: Vučinić Vasilije, Pećerić Slaven, Kuntić David, Kukaras Luka, Nimčević Nemanja i Nađ Mateja. Trener: Jaramazović Zoran.

Hokej na ledu: Selekcije U8, U12 i U14 nastupale u Novom Sadu i Mađarskoj

Selekcija U14 je u sklopu "B" Prvenstva Mađarske nastupila na utakmici u Budimpešti protiv domaćina UTE, koji je lider šampionata u ovom momentu, sa 100% učinkom u dosadašnjem delu. Kombinovani sastav Spartak-Kiškoroš je pružio pristojan otpor favorizovanom domaćinu, da bi na kraju ipak doživeli poraz rezultatom 3:0 (0:0 1:0 2:0).

Za zajedničku ekipu, od igrača iz Subotice su nastupili: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Kiš Matej, Antonijević Aleksandar, Pećerić Petar, Pećerić Slaven, Kuntić David, Vučić Aleksa, Feher Balint, Feher Čongor i Šandor David. Trener: Jaramazović Zoran.

Predstojećeg vikenda selekcije U8 i U10 imaće nastup na velikom dvodnevnom međunarodnom turniru "Holbus 2017" u Beogradu, na kojem će nastupiti oko 30 ekipa iz celog regiona, dok selekcije U12 i U14 nastavljaju takmičenja u Prvenstvu Mađarske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2800
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.