Komentara: 1
Pregleda: 3010

Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

27.09.2017. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda aktivne su bile sve mlađe selekcije Spartaka, sa nastupima i treninzima u Mađarskoj, gde su već krenula takmičenja na ledu.
Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

Selekcija U8 je u nedelju nastupila u Budimpešti na velikom turniru otvaranja sezone. Na turniru C kategorije Spartakovci su odigrali četiri utakmice i ostvarili tri pobede i jedan poraz, u finalu.

U8 selekcija na ovom turniru je nastupila u sastavu: Poljaković Filip, Popov Novak, Krstin Ognjen, Iveljić Matija, Anđelković Luka, Gladić Ramona, Lukić Dunja, Sabo Rac Emil, Nađ Strahinja, Marton Erik i Kovač Nina. Treneri: Brestovac Uroš i Kolarić Aleksandar.

Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

Selekcija U10 je nastupila na istom turniru, samo u B kategoriji, i na tri odigrane utakmice ostvarila maksimalan učinak. U10 selekcija je nastupila u u sastavu: Milenković Mihajlo, Bem Karlo, Temunović Vanja, Penava Ognjen, Gubičak Leon, Brestovac Relja, Benčić Mihajlo, Milodanović Filip, Kujundžić Nikola, Marton Leon, Miladinović Stefan, Nimčević Andrej i Mandić Antonija. Trener: Brestovac Uroš

- Zajedničko za nastup obe ove selekcije jeste činjenica da su ostvarili rezultatski dosta lep uspeh, ali da ima i te kako prostora za napredak u igri i da se vidi da je ovo bio prvi zvaničan nastup u ovoj sezoni na jednom takmičarskom turniru. Nekoliko "početničkih" grešaka iz osnovnih elemenata igre i odsustvo tzv. "čitanja igre" je nešto što će u narednom periodu, kroz treninge na ledu i ostale nastupe na turnirima morati da se otkloni, kako bi sama igra bila još kvalitetnija, a to će sigurno pratiti i rezultati Sa druge strane, za želju, trud i borbenost, svima treba odati apsolutno priznanje i poštovanje, u tim segmentima su bili na visini zadatka. - rekao je Uroš Brestovac, jedan od trenera mlađih kategorija HK "Spartak"

Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

Selekcija U14 je u subotu imala poslednju utakmicu u kvalifikacijama za B1 Prvenstvo Mađarske, u Dunaujvarošu, gde se kombinovani sastav HK Kiškoroš-Spartak sastao sa beogradskim Partizanom.

- Prikazana je odlična utakmica, prava hokejaška, sa nekoliko preokreta i puna lepih poteza na obe strane, ali su na kraju pobedu ipak odneli beograđani rezultatom 4:5. Hokejaši Kiškoroš-Spartak - kaže Brestovac

Selekcija do 14 godina je još pre ove utakmice obezbedila plasman u B1 Prvenstvo, tako da će igrati izuzetno jaku ligu tokom sezone 2017/2018, sa više od 30 utakmica. Pored ovog takmičenja, očekuju ih i utakmice u Prvenstvu Srbije, tako da će ova generacija imati "pune ruke posla" cele sezone.

Igrači iz Subotice u mešovitom sastavu su bili: Sabo Rac Albert, Kostić Luka, Kiš Matej, Sabo Rac Maksim, Pećerić Petar, Antonijević Aleksandar, Feher Balint, Feher Čongor, Šandor David, Vučić Aleksa, Kuntić David, Pećerić Slaven. Trener: Jaramazović Zoran.

Igrači iz selekcije U12 i U16 su u subotu obavili dvoipočasovni trening na ledu u Kiškorošu, čime su se zaokružile aktivnosti na ledu svih mlađih selekcija u klubu, i čime je nastavljen kontinuitet u radu i trenažnom procesu u klubu, a sve u cilju što boljih nastupa u nastavku sezone, koja je faktički tek na svom početku.

Hokej na ledu: Mlađe selekcije igrale takmičarske mečeve za vikend

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3010
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.