Komentara: 1
Pregleda: 2342

Hokej: Brojni nastupi Spartakovih mlađih kategorija

16.12.2017. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Protekli vikend (9-10. decembar) obeležio je veliki broj utakmica i turnira koji su odigrale U8-U14 selekcije Hokej kluba "Spartak".
Hokej: Brojni nastupi Spartakovih mlađih kategorija

U subotu, 9. decembra, selekcija U14 je u fuziji sa mađarskim Kiškoroš nastupila u „B“ prvenstvu Mađarske u Budimpešti  i pobedila ekipu "Sportorszag Csapak" ubedljivim rezultatom 12:4 (1:0 6:3 5:1),

- Pobeda je došla posle lepe i kolektivne igre cele ekipe. Podsecanja radi, pre 3 meseca su se sastale iste ekipe u sklopu kvalifikacija, kada je rezultat bio obrnut (2:6). Duži period na ledu i kvalitetan rad su jednostavno morali da se isplate. - ističe Uroš Brestovac, trener HK "Spartak"

Ista selekcija je dan kasnije odigrala dve utakmice u Subotici, u sklopu Prvenstva Srbije, i zabeležila je nova dva trijumfa, (NS Stars 6:3 i Vojvodina 15:0), čime je izbila na 1. državnog prvenstva.

Hokej: Brojni nastupi Spartakovih mlađih kategorija

Selekcija U14

Sastav U14: Đukanović Luka, Vereš Sintia, Kostić Luka, Kiš Matej, Vučić Aleksa, Feher Balint, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Vinčić Smiljana, Sekulić Elena, Rac Sabo Lilla, Šandor David, Feher Čongor i Horvat Adam. Treneri: Kolarić Aleksandar i Fabec Joseph.

Selekcija U12 je u usbotu odigrala dve utakmice na Gradskom klizalištu u Subotici, u sklopu Prvenstva Srbije i zabeležila je polovičan uspeh – pobeda protiv Vojvodine (7:0) i poraz protiv NS Stars (2:3),

- Poraz od Novosađana došao je posle nervozne i poprilično nepovezane igre, koja je verovatno bila uzrokovana nestrpljivim očekivanjem početka sezone na domaćem terenu. - kaže Brestovac

Selekcija U12 je narednog dana, u nedelju odigrala utakmicu u sklopu B Prvenstva Mađarske protiv ekipe "MAC B", u kojoj su doživeli rezultatski neuspeh (4:7)

- Bila je to izuzetno jaka i tvrda utakmica, koja će poslužiti kao odlično iskustvo našoj mladoj ekipi. - dodaje Brestovac

Svoj nastup u Mađarskoj je imala i ekipa U12 C, koja je u Budimpešti zabeležila ubedljivu pobedu rezultatom 16:2.

Sastav U12: Sabo Rac Albert, Konakov Novak, Penava Veljko, Antonijević Aleksandar, Milodanović Ana, Rajković Martin, Stantić Sara, Vaštag Ivett, Benčić Anastasija, Dvornić Stevan, Distl Dominik, Gladić Petra, Janković Ognjen, Kukaras Luka, Kuntić david, Lulić Marko, Nađ Mateja, Nimčević Nemanja, Pećerić Slaven, Popov Jovana, Prčić David, Rac Sabo Hanna, Vučinić Vasilije, Temunović Vanja i Bem Karlo. Treneri: Brestovac Uroš, Jaramazović Zoran i Fabec Joseph.

Selekcija U8 je u Novom Sadu odigrala turnir u sklopu Prvenstva Srbije, na kojem su u pet utakmica zabeležila tri pobede (Vojvodina, NS Stars i Marbo) i dva poraza (Partizan i Crvena zvezda) čime su zauzela 3. mesto u konačnom plasmanu, što je, po rečima Brestovca, odličan rezultat za ovu mladu i novu ekipu.

Sastav ekipe U8: Poljaković Filip, Krstin Ognjen, Milanko Danilo, Bjelan Mitja, Ponjavić Andrija, Popov Novak, Lukić Dunja, Gladić Ramona, Budinčević Petar, Iveljić Matija, Sabo Rac Emil, Kostić Vuk, Anđelković Luka, Boršoš Augustin i Kovač Nina. Trener: Kolarić Aleksandar.

Hokej: Brojni nastupi Spartakovih mlađih kategorija

Selekcija U10

Selekcija U10 je takođe nastupala u Novom Sadu, ali u nedelju, u sklopu Prvenstva Srbije, na kojem su u pet utakmica upisali tri pobede (NS Stars, Vojvodina i Partizan Girls) te dva nerešena rezultata (Partizan i Marbo), što je na kraju u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za 2. mesto na  turniru.

Sastav U10: Konakov Novak, Bem Karlo, Temunović Vanja, Penava Ognjen, Gladić Petra, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Benčić Mihajlo, Milodanović Filip, Gubičak Leon, Miladinović stefan, Marton Leon i Nimčević Andrej. Trener: Temunović Ivan.  

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2342
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

uroš brestovac

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.