Komentara: 0
Pregleda: 2000

Hokej: Bogat program na ledu za brojne Spartakove selekcije

19.01.2022. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Vikend za nama bio je prilično uzbudljiv i ispunjen brojnim hokejaškim nastupima skoro svih selekcija "Spartaka", dok je Gradsko klizaliste u Subotici posle dužeg vremena bilo domaćin nastupa selekcije reprezentacije Srbije.
Hokej: Bogat program na ledu za brojne Spartakove selekcije

Spartakova U10 selekcija je u nedelju učestvovala na turniru Lige budućih šampiona koji se igrao u Novom Sadu. Subotičani su savladali Crvenu zvezdu, Marbo i NS Stars, upisali poraz od Partizana i remizirali sa Vojvodinom.

- Videli smo odlične igre naših mladih hokejaša koji su na ovaj turnir otišli u punom sastavu od 12 igrača plus golman - kaže Uroš Brestovac iz Hokej kluba Spartak.

Hokej: Bogat program na ledu za brojne Spartakove selekcijeU10: Rajkovic Marjan, Lakicevic Vidak, Kovac Nina, Kujundzic Andrej, Sabic Iva, Kostic Vuk, Simic Ljubinka, Kopunovic Oleg, Ivankovic Marjan, Maravic Stefan, Simic Milutin, Rajkovic Marin i Mandic Marta. Trener: Kojic Milos.

Selekcija U12 je u nedelju igrala utakmicu u sklopu "B" prvenstva Mađarske gde nastupa u fuziji sa Kiškorošom. Ovaj put je odigran meč sa Debrecinom, liderom prvenstva, koji je još jednom potvrdio dominaciju i odneo zasluženu pobedu rezultatom 13:3.

Od igrača iz Subotice su nastupili: Ponjavić Andrija, Popov Novak, Anđelković Luka, Mandić Petar, Mandić Antonija, Budinčević Petar, Iveljić Matija i Blažić Teodor. Trener: Jaramazović Zoran.

Selekcija U14 je nastavila takmičenje u Prvenstvu Mađarske, gde je u Dunaujvarošu, takođe u fuziji sa Kiškorošom, dočekala ekipu "Szombathegy pingvinek" i ostvarila ubedljivu pobedu rezultatom 13:1.

Hokej: Bogat program na ledu za brojne Spartakove selekcije

- Iako su posle prve trećine gubili sa 1:0, usledilo je hlađenje u svlačionici, reorganizacija igre i dogovor sa trenerom koji su doneli potpuno drugu sliku u nastavku utakmice i na kraju ubedljiv trijumf i nastavak borbe za jedno od tri mesta koja vode u plejof - objašnjava Brestovac.

Od igrača iz Spartaka nastupili su: Penava Ognjen, Bem Karlo, Gubičak Leon, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Benčić Mihajlo i Cepela Filip. Trener: Jaramazovic Zoran.

Selekcija U16 je takodje u fuziji sa HC Kiskoros nastavila svoje takmicenje u prvenstvu Madjarske u II grupi (od ukupno V) gde su docekali ekipu Sportorsagi Csapak iz Budimpeste i posle tvrde utakmice uspeli da odnesu zasluzenu pobedu od 3:1 (1:0 0:1 2:0), cime su konacno posle nekoliko nedelja gde su nastupali nekompletni pokrenuli motore i nadamo se daljem nizu pobeda u ovoj izuzetno jakoj i teskoj grupi. Od domacih igraca su nastupili: Kuntic David, Kukaras Luka, Vucinic Vasilije, Temunovic Vanja, Penava Ognjen, Josic Todor, Agic Milos i Stafeev Semen. Trener: Jaramazovic Zoran.

Hokej: Bogat program na ledu za brojne Spartakove selekcijeI za kraj, u Subotici je ženska reprezentacija okupljena u ekipi "Serbia girls" dočekala čuvenu ekipu Olimpije iz Ljubljane, prošlosezonskog šampiona Slovenije i aktuelnog lidera njihovog šampionata. Odigrane su dve kontrolne utakmice u sklopu priprema Svetsko prvenstvo u Beogradu (22-25. marta).

- U oba meča smo videli veoma interesantne i neizvesne utakmice u kojima je pobede oba puta odnela iskusnija, gostujuća ekipa (4:2 i 3:2), ali ostaje utisak da su naše devojke bile ravnopravni rival tokom oba meča i da su skupo platile pojedinačne individualne greške, nepažnju i brzopletost, koje su prekaljene hokejašice iz Slovenije maksimalno kažnjavale - rezimira Brestovac.

Hokej: Bogat program na ledu za brojne Spartakove selekcije

Od devojaka iz Subotice za reprezentaciju Srbije se nastupile: Vereš Sintia, Vinčić Smiljana, Milodanović Ana, Stantić Sara, Popov Jovana, Rac Sabo Hanna, Rac Sabo Lilla, Gladić Petra, Benčić Anastasija i Sekulić Elena. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2000
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.