Komentara: 1
Pregleda: 3495

Hemijsko-tehnološka škola obeležila Dan škole

21.03.2014. u 17:57h
Izvor: RTV Yueco
Hemijsko-tehnološka škola obeležila je dan škole koji se ove godine odvija pod sloganom “Ljubavna energija slavi proleće”. U okviru Dana škole održane su različite izložbe, radionice, prezenetacije, sportski turniri, program učeničkog parlamenta, kao i mnoge druge aktivnosti. Svečanosti su prisustvovali i predstavnici drugih škola iz Beograda, Đakova i Bjelog polja.
Hemijsko-tehnološka škola obeležila Dan škole

Martina Kopunović je predsednica đačkog parlamenta u Hemijsko-tehnološkoj školi, koji je danas povodom Dana škole pozvao i predstavnike đačkih parlamenta iz drugih škola. Učenici iz hemijske škole organizovali su raznovrstan program za sve učenike, kako ove tako i drugih škola, a jedna od tih stvari bilo je i izvođenje predstave “Hamlet” na engleskom jeziku.

Ljubavna energija slavi proleće, slogan je ovogodišnjeg obeležavanja Dana škole, ali i prvog dana proleća. Učenici i profesori su organizovali raznorazne aktivnosti tokom ovog dana, kao što su različiti eksperimenti, izložbe starih maturskih radova, prezentacije i sportska takmičenja u kojima su učestvovali i gostujući učenici iz Beograda, Đakova i Bjelog Polja.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici Poljoprivredne hemijsko tehnološke škole iz Beograda, Srednje strukovne škole “Antun Horvat” iz Đakova, kao i predstavnici Elektro ekonomske škole iz Bjelog Polja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3495
Povezane teme

hemijsko tehnološka škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.