Komentara: 6
Pregleda: 13930

Hapšenja zbog porodičnog nasilja i seksualnog uznemiravanja

09.05.2018. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Tokom policijske akcije u Subotici uhapšena su dvojica, dok je protiv dvojice podignuta samo krivična prijava. Oni se terete za porodično nasilje i seksualno uznemiravanje.
Hapšenja zbog porodičnog nasilja i seksualnog uznemiravanja

U više odvojenih akcija nateritoriji Srbije policijski službenici, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu.

Subotička policija uhapsila je N.P. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On se sumnjiči da je pretio svojim roditeljima i isterao ih iz porodične kuće, a potom i napao interventnu patrolu policije koja je izašla na lice mesta. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom, subotička policija uhapsila je i privela Višem javnom tužilaštvu u Subotici S.T. (1984). On se sumnjiči da je obljubio maloletnog dečaka.

U trećem slučaju subotička policija podnela je krivičnu prijavu protiv 45-godišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje. Osumnjičeni se tereti da je pred oštećenom, koju je prevezao taksi vozilom, skinuo pantalone i uhvatio je za ruku, nakon čega je ona pobegla.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici subotička policija je podnela krivičnu prijavu protiv 39-godišnjeg muškarca koji se tereti da je pretio supruzi i gađao je stvarima iz kuće.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 13930
Povezane teme

hapšenje

porodično nasilje

seksualno uznemiravanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.