Komentara: 9
Pregleda: 15898

Hapšenja zbog droge

19.03.2016. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u dve odvojene akcije uhapsili su dve osobe i zaplenili više od 27 kilograma marihuane i 115 grama heroina, saopšteno je iz MUP-a.
Hapšenja zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici u saradnji sa Bezbednosno -  informativnom agencijom, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapsili su A.M. (1979) iz Prizrena.

Prilikom pregleda vozila na državnom putu Novi Sad – Subotica policija je u gepeku pronašla 27.689 grama marihuane spakovane u 27 paketa.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

U drugoj akciji u Beogradu je uhapšen i D.M. (1968).  Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapsila je D.M. kod koga je prilikom pretresa stana pronašla 115,18 grama heroina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 15898
Povezane teme

Policija Subotica

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.