Komentara: 28
Pregleda: 11006

Hapšenja u Subotici zbog proizvodnje i distribucije narkotika

04.12.2017. u 09:29h
Izvor: Subotica.com
Na teritoriji Srbije uhapšeno je 139 osoba, dve u Subotici. Na severu Bačke otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane, dok je jedan diler uhvaćen u posedu 1,3 kg marihuane.
Hapšenja u Subotici zbog proizvodnje i distribucije narkotika

Policija Srbije je u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsila 139 osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 96 osoba od kojih je oduzeto ukupno 128,5 kilograma opojne droge, a otkriveno je i sedam laboratorija za proizvodnju različitih narkotika. U Subotici su uhapšene dve osobe.

U jednoj od akcija u Subotici policija je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila je S.R. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.  Policija je od osumnjičenog zaplenila 19 stabljika marihuane težine oko tri i po kilograma i oko 900 grama sušene marihuane.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila i S.V. (1964). Prilikom pretresa osumnjičenog policijski službenici su zaplenili oko 1,3 kg marihuane.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u  Subotici.

Takođe, u toku akcije na teritoriji Srbiji zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja uhapšene su 43 osobe, a kod njih je, između ostalog, pronađeno 14,5 kilograma eksploziva, dva ručna raketna bacača "zolja", 56 pušaka, 36 pištolja i revolvera i šest bombi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 11006
Povezane teme

subotička policija

Policija Subotica

droga u subotici

subotica droga

narkodileri

narkodileri u subotici

hapšenje

zaplena narkotika

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.