Komentara: 1
Pregleda: 6496

Gužve na ulazu u Srbiju

24.12.2016. u 20:19h
Izvor: RTV
Na Graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije nema zadržavanja, dok se na ulazu u zemlju čeka oko 90 minita sa naše strane. U carini Subotice savetuju putnike da se pre puta dobro informišu o svojim pravima i obavezama, kao i pravilima pri unosu kupljenih stvari u inostranstvu
Gužve na ulazu u Srbiju

U Graničnoj policiji kažu da očekuju pojačan intenzitet saobraćaja i sutra na sam dan Božića koji proslavljaju katolički vernici. Radi svih pet traka.

U Carinskoj službi pojačana je aktivnosti na graničnim prelazima i spremno dočekuje sezonu novogodišnjih i božićnih praznika kada zbog pojačanog priliva putnika na prelazima može da dođe do stvaranja gužvi.

Savetuje se vozačima da prave što češće pauze tokom putovanja i da koriste alternativne pravce.

Radno vreme manjih graničnih prelaza Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, je od 7-19 časova, dok GP Bački Breg radi 24 sata, a na njemu trenutno nema dužih zadržavanja.

Na GP Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske, zadržavanja su oko 7 sati, a ista situacije je i na GP "Šid" gde su kolone vozila duge par kilometara, a zadržavnja su oko 5 sati.

Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od pola sata.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 6496
Povezane teme

granični prelaz horgoš

granični prelaz kelebija

granični prelaz

gužve na graničnim prelazima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.