Komentara: 0
Pregleda: 2233

Gužve na graničnim prelazima

05.07.2010. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na oba međunarodna granična prelaza prema Mađarskoj tokom vikenda čekalo se vi&scaron;e od tri časa za ulazak u na&scaron;u zemlju. Na graničnom prelazu Horgo&scaron; kažu da su gužve od četvrtka do nedelje, dok od ponedeljka do srede čekanja su oko pola sata. Ne&scaron;to manje se čeka na graničnom prelazu Kelebija, gde su čekanja do pola časa kažu u pograničnoj službi.</p>
Gužve na graničnim prelazima

Gužve se povećavaju za vikenda, jer obično tada počinju godišnji odmori i iz zemalja Evropske unije vraćaju se gastarbajteri, ali i običnih turista kojima je krajnji cilj neka od mađarskih destinacija. Gužve se očekuju do početka septembra.Inače, velike gužve na graničnim prelazima su počele pre par godina kada je veliki deo populacije iz Turske i istočne Evrope koji rade u EU odabrao tranzit kroz Srbiju.Naše službe su bolje organizovane i rade punim kapacitetima, a na prelazu Horgoš otvoreno je svih osam traka za ulaz u našu zemlju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2233
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.