Komentara: 17
Pregleda: 2527

GrO SRS nastavlja sa radom

30.11.2012. u 19:58h
Nakon istupanja iz SRS nekoliko članova, od kojih su dvoje bili gradski odbornici, GO odbacuje njihove optužbe iznete pre par meseci smatrajući ih lažima.
GrO SRS nastavlja sa radom

Predsednik okružnog odbora SRS Nikola Lalić smatra da su bivši članovi napustili stranku zarad ličnog interesa budući da su oni i članovi njihovih porodica ubrzo dobili zaposlenja u javnim preduzećima.

Lalić je naveo da su bivši radikali odneli značajan deo nameštaja i kompjutera iz stranačkih prostorija i da će to rezultirati tužbom. Osipanja članova SRS nije bilo ako se izuzmu članovi porodica ljudi koji su istupili is stranke.

Lalić se osvrnuo i na haške presude napominjući da je lider radikala Vojislav Šešelj već 1567 dana u pritvoru bez presude. Najsvežije oslobađanje hrvatskih generala i albanskih terorista smatra udarom na Srbe i na pravoslavlje.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 2527
Povezane teme

srs

nikola lalić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.